Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä rasvaa laitatte taaperon leivälle? Minkä merkkistä ja paljonko rasva-%?

Vierailija

Me ollaan tähän asti käytetty Beceliä, jossa on oliko se 38 % rasvaa, mutta kuulin juuri, että lasten rasiamargariineissa pitäisi olla rasvaa vähintään 60 %.

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

En usko tippaakaan näihin nykysuosituksiin. Uskokoon joku muu ken haluaa. Näissä suosituksissa on varmasti vielä paljon, mitä emme tällä hetkellä tiedä. Luonnontuotteet kunniaan.

Vierailija

Lainaus:

Joo, ei varmaan lapset tarvitse kovia tyydyttyneitä rasvoja, mutta minä kun en vaan usko kaikkeen mitä kerrotaan. Voi on minusta hyvä vaihtoehto kohtuudella käytettynä. Ruoanlaitossa en sitten käytäkään sitä koskaan. Ihan terveitä nuo ovat ja niillä on myös terve suhtautuminen ruokaan.




Voi on kuitenkin näistä levitteistä luonnollisin.



"Tyydyttyneet rasvat on pahoja"... ette sitten varmaan imetäkkään lapsianne, äidinmaidossa tyydyttyneiden rasvahappojen osuus on lähes 50%, voissa 70% (vrt. keijussa 22%

Vierailija

joten myös taaperon leivältä löytyy niitä.



Varmaan joku margariini olisi terveellisempää, mutta kun niitä menee meillä niin älyttömän vähän että sama purkki kestäisi vuoden...

Vierailija

Meillä ei käytetä lasten eikä aikuisten leivän päällä levitteitä, joten niitä ei löydy jääkaapista edes vieraille. Joskus voi olla jotain tuorejuustoa. Lapset on kasvaneet ja kehittyneet ihan normaalisti.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat