Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nyt näyttää ilmat uhkaavasti siltä, että talvihaalarin osto olisi paikallaan. Osaatteko suositella paikkoja Helsinki/Vantaa/Espoo mistä kannattaisi lähteä haalaria metsästämään? Oletteko esim. nähneet alennusmyynti mainoksia jossakin tms.

En ole vielä päättänyt minkä haalarin ostaisin, joten kaikki vinkit ovat tervetulleita. Helsingin säitä haalarin täytyisi kestää ja tarhan kovaa kulutusta :)

Kommentit (5)

Vierailija

ja oli tosi hyvä! Oli kivan kevyt pienen taapertajan päällä (kevyempi mielestäni kuin Reimatec, Lassie yms.), mutta kuitenkin lämmin. Tässä Travallen sivuilta: Remu© on kosteussuojattu jokasään ulkoiluvaate. Remu© suojaa ulkoapäin tulevalta kosteudelta ja tuulelta, mutta samalla hengittää päästäen vaatteen sisään kehittyneen vesihöyryn lävitseen. Remu© ¿kankaiden nurjalle puolelle on sivelty polyuretaanikalvo ja lisäksi kankaan pinnassa on vettä- ja likaahylkivä viimeistys. Remu© -tuotteiden housuosan haara- ja sivusaumat on teipattu.

http://www.travalle.fi/index.php?sivu=remutHalusin tarhaan kunnon haalarin ja tämä oli mielestäni sellainen, voin suositella. Pakkasilla alle villahaalari ja hyvin tarkeni. Täksi talveksi ostin Reiman Peuharin, käyttökokemusta siitä ei vielä ole, mutta on ainakin painavempi kuin tuo Remu...Remua taitaa myydä stokat, cittarit yms.Vierailija

Jonathanin talvihaalaria. Niitä myydään JesperJunioreissa hintaan 60 euroa (noin). Reimalla on myös hyvä valikoima esim. reimatec noin 100 euroa. Edullisia haalareita saa Prismoista ja Cittareista.

Vierailija

Stockmann, Sokos ja Jesper&Junior ovat esimerkiksi hyviä haalarinmetsästyskohteita, . Meillä on kokemuksia sekä Reimatecista että Remusta ja molempia voin suositella.Vierailija

Tämä tarjous kuitenkin ilmeisesti vain pääkaupunkiseudulla. Jos et asu täällä päin, löytyisikö joku " juoksutyttö/poika" . Niin ja koot siis alkavat 92 cm.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat