Pusutteletteko miehesi kanssa julkisella paikalla?

Vierailija

Sivut

Kommentit (44)

Mutta ei juurikaan julkisesti, koska se on mieheni mielestä epäkohteliasta.Kyllä minäkin mieluummin katselen pariskuntia, jotka hymyilevät toisilleen, kuin lääppiviä. Minusta hymy osoittaa myös enemmän parisuhteen tilaa.

Etäiselle vaikuttaa silloin.Toki en voi tietää millaista heillä on elämä kotioloissa, mutta siis miksi ihmiset muuttaisivat merkittävästi käyttäytymistään kun ovat muiden seurassa?

Vierailija:

Lainaus:


Tosin se on aika moukkamaista että jos ollaan esim. kylässä niin vieraat keskittyvät ainoastaan toisiinsa.
Niinpä niin :DOnhan se moukkamaista, mutta tuskinpa nyt kovinkaan moni tulee kylään ihan vaan suukottelemaan..-38

mutta siellä nyt on erilainen käyttäytymiskulttuuri muutenkin. Esim. " rakkauden kaupunki" Pariisiin on ihana aina matkustaa, kun katukuvassa näkee onnellisia rakastuneita pareja, jotka kävelevät käsi kädessä ja vaihtavat pieniä suudelmia silloin tällöin.En haluaisi edes tuntea ihmistä, jonka mielestä tuollainen on raivostuttavaa.

" Kellä onni on se onnen kätkeköön" on tässä tapauksessa paikallaan.Kaikkein hirveintä on nämä parit, jotka muiden seurassa alkavat käpelöidä ja suudella. Esim pari kaveria ja tämä pariskunta. Mihin siinä oikein katsoo kun samassa pöydässä istutaan. Todella noloa...

Vierailija:

Lainaus:
Toki en voi tietää millaista heillä on elämä kotioloissa, mutta siis miksi ihmiset muuttaisivat merkittävästi käyttäytymistään kun ovat muiden seurassa?

Miksi sitä pitäisi käyttäytymistään muuttaa toisenlaiseksi muiden ihmisten takia? Sentään sen verran julkisilla paikoilla käyttäydytään eri tavalla kuin kotona, ettei mitään kielareita julkisesti vedetä tms.. No okei, paitsi baarissa, jos saadaan pimeä nurkka ;)

Siis jos puhutaan nyt myös muunlaisesta hellittelystä kuin suukoista ja haleista. Mulle on tärkeää myös osoittaa rakkautta teoilla, eikä vain puhua siitä.

Saan toki vetää johtopäätöksiä jos haluan, mutta jos suhteesi on kunnossa, sillä tuskin on sinulle väliä, mitä muut ajattelevat. Itselleni vain hellyyden osoittaminen on niin iso juttu, ja suhteeni tila heijastuisi varmaan ensimmäisenä juuri näihin pieniin rakkaudenosoituksiin..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat