Pelottaa, pelottaa

Vierailija

Halusimme vauvan, olimme ilman ehkäisyä, nyt olen raskaana ja ihan shokissa. Aika ei ehkä sittenkään ole oikea... En tiedä. Meillä on jo yksi lapsi, ja just sen takia ajatukset ei ole vaaleanpunaisia vaan mustia. Miten jaksan taas valvoa yöt, miten jaksan hoitaa kaksi lasta, miten käy opiskelujen ja työnteon...? En uskonut, että ajattelen näin plussan saatuani. Olenko ainoa...? Tällä hetkellä ajatukset ovat niin ristiriitaisia, että en oikein osaa iloita raskaudesta. Tämä on kyllä ihan alussa, joten mitä vain voi vielä tapahtua.

Kommentit (3)

Vierailija

mutta silti muistan alkuraskaudessa pelästyneeni ja miettineeni noita ihan samoja juttuja. Luulenpa, että se kuuluu asiaan, raskaus on aina iso juttu ja kyllähän sitä päässä pyörii kaikenlaisia epäilyksiä. Mutta toisaalta, miksi me emme pärjäisi, kun kaikki muutkin tuntuvat pärjänneen. Lyhyt aikahan se vauva-aika on ja sen jälkeen kaksi lasta menee kuulemma siinä missä yksikin.

Vierailija

lapset ovat 4v ja 2,5v taas saa aloittaa yöheräilyt alusta.

Mutta ne tunteet menee mulla ainakin pian ohi ja nyt on tullut jo jonkin verran tohistua vauvan vaatteiden ja tarvikkeiden kanssa. Ehkä se uusi vauva muuttuu todellisemmaksi kun se aloittaa kohdussa sen meuhkaamisen ja tuntee liikkeet.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat