Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko teidän kenenkään vauvalle tullut " korvikeallergiaa" (=vatsavaivaa) Nannista tai Tuttelin äidinmaidon korvikkeesta? Meillä 1kk ikäisellä pojulla kauheita ilmavaivoja ja mietin josko korvikkeista tulisi?! Käytössä on ns.koliikkipullo ja cuplatonit. Kokeiltu on myös reladropseja, mutta niistä tuli vielä kipeämmäksi.

Kommentit (5)

Ap:lle vaan sanoisin että tuon ikäisillä nyt yleensäkin on vatsavaivoja ja allergiaa se harvemmin on.

Cuplatonin vaihtaisin ehkä disflatyliin(meniköhän nyt oikein)jos haluat jotain käyttää.Meille sanottiin kyllä että roskiin tuollaiset,koska se vaan pilkkoo ne ilmakuplat ei hävitä niitä ja siksipä niiden määrä lisääntyy.

Eli jos niitä olis 100 ni noiden aineiden jälkeen niitä on 200,että kannattaa miettiä käyttäänkö niitä.Itse heitin lääkärin ohjeen mukaan ne roskiin ja kappas vaan kun ilmavaivat väheni.

Me koiteltiin myös soijamaitoa kun oli noita vaivoja.Mutta kaikki vaivat loppui kokonaan siinä 3kk tienoilla.

Lämmin pyyhe masun ympärille,pierujumppa,kylpy ja sellaiset perinteiset keinot kannattaa kokeilla kanssa.Ja röyhtäyttää kannattaa hyvin.

Voimia sinne!

vastikekista allergisia oireita. Soijapohjaiset, joita käytettiin yli kuusikuisille vielä 90-luvulla, ovat kuitenkin huomattavasti vaarallisempia: palkokasvit, joihin soijakin kuuluu, ristiinreagoivat heinien, joita viljatkin ovat kanssa. Täten soijan käyttö johtaa hyvin helposti laajaan vilja-allergiaan jo ennen viljatuotteiden käytön aloittamista.Vain maitopohjaista vastiketta käyttävälle vauvalle vilja-allergia syntyy yleensä vasta aloiteltaessa puurojen ja vellien käyttöä.Maitopohjaista vastiketta käyttävälle osittaisimetylle vauvalle vilja-allergia saattaa syntyä lapsen allergisoituessa äidin arvinnosta peräisin oleville viljaperäisille proteiineille. Allergisoitumisriskiä lisäävät äidin omat hoitamattomat ruoka-aineallergiat, joiden johdosta osittain pilkkoontueita äidin ravinnosta peräisin olevia proteiineja joutuu suurissa määrin myös rintamaitoon.Täysimeteyllä vilja-allergia (ja muita allergioita) syntyy helposti vain, jos äidillä on vaikeita hoitamattomia ruoka-aineallergioita, kuten palkokasveja käyttävällä kasvissyöjä-äidillä aina tietenkin on.Olen vasta taanoin kuullut, että Yhdysvalloissa kaupan olleet äidinmaidon vastikkeet olivat lähinnä vellejä (korjatkaa, jos olen väärässä) toisin kuin Suomessa. Tämä haittasi varmasti soijavastikkeisiin liittyvien riskien havaitsemista.

niin joillekkin kuuluu sopivan joku tietty korvike selkeästi paremmin kuin muut. Kokeile vaan rohkeasti vielä kokeilematta olevat korvikkeet josko joku niistä sopisi vauvallesi paremmin, ja minäkin olen sitä mieltä ettei niistä pierutipoista apua kaikille ole, meilläkin vaan helpottui kun lopetin ne kokonaan.

...koliikkipullot, Cuplatonit (Disflatylit eivät sopineet) ja Reladropsit. Lisäksi kokeiltiin vyöhyketerapiaa, joka ilmeisesti auttoi kaikista eniten.Meidän tapauksessa Cuplatonit ovat kyllä auttaneet. Sen huomasi siitä kun ne olivat vähän aikaan loppu ja yritimme päästä eteenpäin Disflatyleillä. Ne eivät tosiaankaan käyneet. Ehkä meidän poitsu on vain niin herkkä, että sadan ison kuplan paukuttelu sattuu enemmän kuin kahden sadan pienemmän... (Heh-heh).Kohta alkaa poitsumme neljäs elinkuukausi ja voin vain lohduttaa, että kyllä meidänkin tapauksessa se kolmannen kuukauden virstanpylväs oli melko helpottava (vaikka vieläkään emme kaikista vaivoista olekaan päässeet).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat