Kommentit (5)

Vierailija

Eli meidänkin neidillä alkoi nuha yöllä ja näkyy olevan lämpöäkin. Toivotaan että neiti vaan saa levättyä, eikä tule korvatulehdusta. Missä vaiheessa viette pikkuisenne lääkäriin, jos flunssa pitkittyy? Ajattelin että kolme päivää kattoisin, ainakin ennen viikonloppua vien tytön lääkäriin jos ei ala tauti hellittää.Me muutettiin pari kuukautta sitten just noin pikkuhiljaa, helpoin muutto ehkä tähän asti. Vaikka aiemmin ei ole tarvinnut muuttaa lapsen kanssa. Tsemppiä muuttoon Ryhis, aika hermoja kiristelevää hommaa se on vaikka matka olisikin lyhyt.mallu

Vierailija

Vai on täällä muutkin nuhaneniä ? No täältä löytyy kanssa yksi nuhainen huhtihippunen. Viime yö meni .... sanoisinko nyt aikas käteen. En edes muista monta kertaa olen ollut hereillä herran kanssa, mutta monta se on. Raivostuttaa, kun esikoinen menee jo 8 kouluun, joten edes aamulla ei voi ottaa unilisää silloin kun se onnistuisi, pah !!No joo, eipäs taas valitella koko ajan ;-)Elmo oppi kääntymään viime viikolla, mutta ei se varsinkaan nyt nenä tukossa taas oikein innosta. Saatiin kaverilta eilen uusi hittilelu - kävelytuoli ja sekös on mieluisa. Varsinkin nyt kun on röörit tukossa se on melkoinen hitti ja selkeästi helpottaa herran oloa olla pystyssä ;-)

Telineessä on myös sellainen pöytä, johon voi laittaa leluja. Mikäs sen hauskempaa, kun heitellä leluja lattialle ja komentaa äitiä ja veljiä nostelemaan.Meillä kaikki lapset ovat olleet vähän tuollaisia pystyssä viihtyviä, maisema vaihtuu, lisää äksöniä tyyppejä, joten meidän parhaat lelut ovat kyllä olleet juuri hyppykiikku ja kävelyteline. Ei meillä ainakaan ryhdissä ole ollut ongelmia, tai että olisivat varvastaneet sun muuta.Kent - mutkin on vallannut aivan järjetön haikeus miettiessäni, että oliko tämä nyt sitten se viimeinen tuhisija meillä. Toisaalta järki sanoo, että anna olla, kyllä nämä riittävät, mutta toisaalta..... eihän sitä tiedä.

Mies on kyllä aika ehdottomasti sitä mieltä, että nyt riitti. Toisaalta olemme vasta 31 ja 33, joten kerkeehän tässä vielä iltatähtösenkin pyöräyttää. Kunhan nyt saisi tämän huhtihippusenkin maailman tavoille LUE= nukkuisi yönsä edes vähän paremmin.Jeps, eikun ulos. On se muuten joka syksy/talvi yhtä järkyttävää nämä ekat kylmät kelit, kun tuntuu että jäätyy pystyyn eikä tiedä mitä lapsille päälle laittaisi. Puhumattakaan siitä tappelusta noiden vanhempien kanssa, että " kyllä, nyt on kylmä ja sinähän laitat takin, hanskat ja pipon ;-)"

Vierailija

Ihan ekaksi meikä koputtaa puuta ja kovasti! Meillä kun ei ole vielä Kaapo sairastanut yhen yhtä nuhaa....yessss!!! Nii monet muut pikkuhippuset kuuluu sairastavan :( Kaapolla oli se miulta saatu kurkku-kuume-virus, mutta ei siihen nuhaa eikä yskää liittynyt. Kuumetta vaan ja kipeä kurkku (nielemiskipu). Vielähän poju kerkiää, että eiköhän se kohta ole ajankohtaista kun kotona kuitenkin 3 koululaista jotka tuo niitä ' tuliaisia' aina välillä sieltä.Kent...meillä on säästetty joka lapselta joku vauvavaate ja pari muutakin sellaista mihin liittyy paljon jotain muistoja.Muutto häämöttää ja pakata pitäis..ei vaan huvittaisi yhtään...tosin mikään kiire ei ole kun ei ole paljoa laatikoitakaan. Löysin varastosta 3 isoa ikea-kassia, niissä on tosi helppo kuljettaa vaatteet yms. Me muutetaan niin että puretaan samantien viedyt tavarat ja sitten mennään hakemaan lisää. Nii ku rakenettiin saman kadun varrelle missä nytkin asutaan, niin on helppo muutto, ei tartte huonekalujakaan sitoa peräkärriin edes kiinni.Oikein mukavaa päivänjatkoa kaikille ja yrittäkää selvitä niiden pikkuruisten nuhanenien kanssa...on ne sit rutussa tai ei =)

ryhis ja Kaapo 6kk

Vierailija

No joo, nyt mulle siis riitti ja lähdin puolentoistatunnin vaunulenkille sadetta ja tuulta uhaten... Kertakaikkiaan riitti tämä sisällä nyhjääminen minulle ja lapsille. Litimärkänä mutta pirteämpänä takasin. Paras kun just oli pahin kaatosade ja tuuli vimmatusti niin kuulen miten vauvan nukkuessa taaperomme hoilottaa kovalla äänellä ilosesti sadesuojansa alla " aurinko paistaa, kuivaa satehen......."Hyvä että muutkin säästelevät vauvavaatteita + muuta tavaraa!! Ja vaakamom, eniten tässä pelottaakin että mun haikeus ja vauvakuume ei häviä vaikka niitä lapsia olis miten mutta omat voimat häviävät. Paras siis vaan yrittää järkeillä. Tosiaan, ikää mulla vielä on jäljellä vaikka mihin iltatähtiin mutta voi olla että kun nämä hormonit tästä tyyntyvät niin aivot palaavat ;-)Amanda on jotenkin päivä päivältä sulosempi, juttelee ja pöristelee ja on vaan ihana (äidin subjektiivinen mielipide)!! Näissä ihanissa tunnelmissa moikka.

Vierailija


Onpa tainnut hurahtaa jo pari viikkoa siitä kun viimeeksi kirjoittelin.

Ja nyt täytyy myöntää etten ole edes oikein pinoja lueskellut, ihan silmäillyt vain silloin tällöin. Kiirettä pitää, ollaan otettu tavaksi puistoilla lähes päivittäin, ja siihenhän saa aikaa uppoamaan. Kyllä nämä ilman kylmenemiset rassaavat, vaikka talvesta pidänkin. Tuntuu vain että pelkkään kahden lapsen pukemiseen ja ulko-ovesta ulos saamiseen menee tuhottoman kauan. Ja itsekin tahtoisi välillä laittaa edes mustat silmänaluset piiloon ja vähän poskipunaa, ettei nyt vastaantulijat saa slaagia.Meillä syödään edelleen yöllä pahimmillaan 1.5h välein, parhaimmillan kolme kertaa yössä. En jaksa tutin kanssa taistella, siitä ei irtoa kuin huuto, mutta tissin suuhunsa saatuaan poju jatkaa hymyillen uniaan, huoh. Ei ole energiaa miettiä edes mitä tehdä, kaipa tämä tästä joskus. Mutta kummasti sitä kyllä jaksaa, ja kun poika nukkuu vieressä, saan itsekin samantien jatkettua unia.. Helpottaa kummasti.Tänään oltiin nla:ssa, mitat 8450g (2975) ja 68.5cm (47), näkyy tuo yösyöminen sentään jossain ;-)Kukas se eilisessäköhän pinossa puhui että oli ostanut kestovaipan? Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa. Meillä nyt kestoiltu päivät, ja kivaa puuhaa tuo on. Olenkin ostellut eri systeemeitä nettikirppareilta, ja sitä sopivaa yövaippasysteemiä metsästän. Meillä muutenkin käytetään millon mitäkin, nyt ollaan tykätty harso/nauhis/villis-yhdistelmästä. Muut huhtis-kestoilijat, kertokaapa teidän suosikkivaipat, ja jos yökestoilette, vinkkejä otetaan vastaan, kovasti tahdottaisi myös yöllä kestoilla. Poika pissaa vaan niin julmettomasti, kerran kokeiltiin yhditelmää Under the Nile, hamppuimu fleecepinnalla ja Ruskovillan villikset, laitoin klo 20 jalkaan ja klo 05 rupes falskaamaan selästä..blaah.Nyt alkoi partsilta itku, mentävä on.

Hauskaa viikkoa kaikille.

Veikkis

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat