Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minulla on imetyksen myötä aivan täysin rupsahtaneet rinnat, ovat siis oikeasti kuin kaksi tyhjää nahkapussia, jotka katselevat nolona maahan. Joka kerta, kun katson peiliin, tekisi mieli kuolla häpeästä. Muuten olen tyytyväinen itseeni, kaunis kroppa ja kauniit kasvot, mutta nuo rinnat... eih!Viime aikoina olen miettinyt, että onhan minulla tarpeeksi rahaa silikoneihin - miksi siis en ottaisi? Mies ei vastusta ajatusta, sanoo että ota vaan, kunhan ei mitään " pornotähtitissejä" . No sellaisia en ajatellutkaan :)Toisaalta tuntuu siltä, että olisin maailman pinnallisin ihminen, jos silikonit ottaisin. Auttakaa päättämään puolestani... Mitä itse tekisitte tilanteessani?

Sivut

Kommentit (27)

mutta toinen asiantuntija :) eli terveystalon suosittelija..Jyväskylässä sitten lääkäri Jussi Rintamäki on aivan alansa huippu, Osaa todella hommansa ja hänellä on silmää. Sanoohan sen jo sukunimikin ;) hinta oli himpun alle 5000¿, muistaakseni n. 4950¿ kaikkine jälkitarkistuksineen yms.Minäkin olisin pystynyt töihin jo muutaman päivän kuluttua leikkauksesta ja lastakin nostelin jo aika pian.. alussa sylittelin lattialla vain, mutta omien tuntemuksien mukaan aloin nostella lasta jo syliin. Ei ollut ongelmia. Lapsi oli 1,5v.

Vierailija:

Lainaus:


Vielä piti kysyä, että mitä sanoit töissä? näkyykö lääkärintod. aihe? en haluaisi että täällä kukaan tietää yhtikäs mitään.
Otin silkkarit talvilomallani, joten ei tarvinnut sanoa töissä mitään. En valitettavasti tiedä mitä sairausloma todistuksessa lukee.

Kukaan ei myöskään töissä huomannut uusia tissejäni, tai ainakaan kehdannut sanoa niistä mitään. En usko että ihmiset kiinnittää tollaseen huomiota. Jos päädyt silkkarit ottamaan niin, en usko että sinunkaan töissä kukaan sitä huomaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kauanko olit sairaslomalla ja miten pitkään kesti toipua? Olitko siis yötä siellä? Pystyitkö kotona mm. hoitamaan lasta tai siis nostamaan ym.?

Kakkoselle: En ole tehnyt pahemmin hintavertailuja, mutta olen ajatellut, että joku suomalaisista klinikoista kuitenkin, Viroon en uskalla mennä. Tämä suunnitelma on vasta niin esiasteella, että täytyypä alkaa vertailemaan... Osaako Melis tai joku muu suositella hyvää ja luotettavaa paikkaa?ap

Itse olen vasta yhden pojan äiti -toiveissa on yksi tai kaksi lasta lisää. Ajattelen myös niin, että näiden lapsosten jälkeen (jos niitä lisää saan) laitatan kyllä silikonit jos nuo tissiraasut yhtään samalta näyttävät kuin nyt. Raskaana olin rintojen osalta kuin seksipommi, kuppikoko kasvoi kahdella. Kaipaan sitä uhkeuden tunnetta tosi paljon ja jos alkaa joskus tuntua siltä, että naiseuteni on siitä kiinni, hankin silikonit.Onnea jo päätöksen tehneille. Kiva kuulla, että olette tyytyväisiä.

riippuu kai laittotavasta. Mutta mutta! niitä implantteja ei todellakaan pidä laittaa, ennen kuin synnytykset ja imetykset ovat kohdaltanne totaalisesti ohi. Sillä seuraavan lapsen myötä ne silikonit valahtavat alas ja pahimmillaan tosi kummallisen näköisiksi. Implantti on kyllä terhakka, mutta kyllä siellä roikkuu teidän sama vanha venyvä tissinahka!Lisäksi suosittelisin oikeaa plastiikkakirurgia, ei mitään viron lääkäriä. en pistäisi tällaista tuuripeliksi.ja muistakaa, että on on muitakin täytevaihtoehtoja kuin silikoni!

...samasta syystä kuin tekin mietitte, eli oli kaksi tyhjää pussia tissien tilalla. Olen ollu tulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Tissit tuntuvat aidoilta ja näyttävät täydellisiltä, joten voin suositella.-melis

Vierailija:

Lainaus:


Kauanko olit sairaslomalla ja miten pitkään kesti toipua? Olitko siis yötä siellä? Pystyitkö kotona mm. hoitamaan lasta tai siis nostamaan ym.?
Vastaus:

Otin silikonit talvilomalla eli olin viikon pois töistä, mutta sanotaan että nopeamminkin olisin töihin pystynyt palaamaan (istuva toimistotyö).

Toipuminen oli siis nopeaa ja kipuja oli ehkä kolme päivää ja nekin sai torjuttua buranalla. Hoidin lasta koko toipumisen ajan, lapsi tosin jo 3vuotta joten ei tarvinnut paljon nostella. Nostelu on muistaakseni kielletty 2viikkoa leikkauksen jälkeen.

Tässä vähan informaatiota ja kysy vaan jos jokin vielä askarruttaa.-melis

Minun kärsimykseni päättyi leikkauspäätökseen ja olen enemmän kuin tyytyväinen myös! Tunnen itseni taas naiseksi. Eivätkä nämä rinnat todellakaan ole epäluonnolllisen näköiset -pehmeät, kauniin muotoiset (pisaranmallinen implantti) ja sopivasti laskeutuneet. Minä nautin siitä, että tunnen itseni kauniiksi. Elämänilo palannut!

Älkää hyvät ystävät epäröikö hetkeäkään, jos rahat on ja päätöstä on mietitty kauemmin kuin 1 kk!!!

Mietityttää vaan se, että entä jos joskus haluaisinkin vielä lapsen ja imetys ei onnistuisi? Mulle imetys on ollut tosi tärkeä juttu ja tuntuisi aika pahalta jos en voisi imettää turhamaisuuteni takia.Sekin mietityttää, että silikonit pitää kai uusia tietyn ajan välein? Entä jos ei siinä vaiheessa olekaan rahaa?!?Toisaalta olen hävennyt rintojani jo 15 vuoden ajan. Olisi ihanaa tuntea itsensä seksikkääksi ja haluttavaksi mieheni edessä. Olisi ihanaa käydä kaveriporukassa saunassa ilman sääliviä vilkuiluja. Olisi ihanaa ostaa rintaliivejä ulkonäön eikä toppausten perusteella.

siitä syystä että ne oli melkein puolet halvemmat kuin Suomessa ja ajattelin että siellä niillä on ainakin kokemusta niiden laitosta sillä siellähän niitä tehdään melkein liukuhihnalla.

Yksityissairaala oli erittäin siisti ja EU-standardeja noudattava. Minulla oli yksityishuone ja palvelu oli loistavaa. Käy tsekkaamassa www.laatukirurgia.com sieltä selviää myös hinnat. Voin lämpimästi suositella virossa käyntiä!!!!! Silikonien kanssa voi muuten imettää, siitä olematta lapselle haittaa. Nykyään laitetaan sellaisia kohesivigeeli implantteja, eli vaikka ne halkeisivat niistä ei valu mitään elimistöön, halkeaminen on kuitenkin erittäin epätodnäk.-melis

Vielä piti kysyä, että mitä sanoit töissä? näkyykö lääkärintod. aihe? en haluaisi että täällä kukaan tietää yhtikäs mitään.

En tiedä haluanko välttämättä silikoneja mutta jonkinlaisen rintojen kohotuksen. Rinnat on niin hirveet 3:n lapsen jälkeen että kärsin. Voisin jopa aatella pienet täytteetkin koska en tee enää lapsia.Olisi kiva jos täällä olisi joku jolle on tehty rintojen kohotus tai silikonit ja kuulla hänen kommentit.Rakentavaa keskustelua pliiis!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat