Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kannattaako ostaa digikamera,onko kuvat paljon kalliimpia?Mitä sen lisäksi tarvii?EV

Vierailija

Kommentit (9)


Mutta voit myös viedä ne muistikortilla tai rompulle poltettuna suoraan liikkeeseen teetettäväksi.Olen lukenut hintavertailuja, enkä suosittele oman valokuvatulostimen hankkimista. Siihen pitää hommata musteet ja valokuvapaperit, mikä tulee kalliimmaksi kuin liikkeessä tai nettivalmistamoissa teetättäminen.

Digillä tilaan vain parhaat kuvat ja saan saman 25 kuvaa hintaa 2,25e. On muuten aika huima ero!! Extra-filmillä kuvat siis 9 senttiä kappale. Vaatii vaan Laajakaistan tai polttavan rommiaseman, että kuvat saa lähetettyä. Jos on tosi hidas kone, ei kuvatkaan aukea. Lisäksi Extran kuvaohjelmalla saa rajattua ja muokattua hienosti kuvia.

Vierailija:

[quote]


polttavan rommiasemanHmm, kuulostaa pontikankeitolta ;) Siis romppuaseman. Tietokoneen pitää siis olla suht hyvä. Liikkeessä sanoivat, että on halvempi tilata kuvia kuin ostaa mustetta valokuvatulostimeen. Myi meille tavallisen tulostimen mielummin, ja kuvat tilataan netin kautta...t. edellinen

Ja tosihan on, ettei digikuvia tule teetetyksi valokuviksi paljoakaan. MUTTA jos on toimiva ja käytännöllinen kuvaohjelma tietskalla niin näkee ne kuvat sieltäkin. Niitä on helppo lähetellä kaukana asuville sukulaisille ja ystäville. Ja ne parhaat otokset saa helposti kuviksikin jos tarvitsee.Kuvattua tulee todella paljon - ja samalla onnistuneita otoksia tulee paljon enemmän kuin ennen. Ja epäonnistuneet saa pois saman tien.Ja loppujen lopuksi: valokuva-albumeissa on aina jossain vaiheessa säilytysongelma. :)En vaihtaisi perinteiseen kameraan enää!!!

Uusimmat

Suosituimmat