Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Gallup, ketä äänestät pressanvaaleissa? Nimi ja LYHYT perustelu mukaan

Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Halosta siksi että muut puolueet ovat läpimätiä. Tai siis kepu ja kokoomus varsinkin. Miettikääs nyt kaikkia viimeaikoina tapetilla olleita kokoomuspoliitikkoja. Kenen arvomaailmaa he ovat lähellä? Arvot ovat kovia, lapsiperheitä sortavia ja bisnesmaailmaa tukevia. Halutaan jäseneksi NATOon ja kannatetaan ydinvoimaa...nyyh. Minkälaisen maailman jätämme lapsillemme?

Vierailija

Onpa kiva, että on välillä parempiakin keskustelun aiheita kuin BB.Äänestän Halosta. En pidä kokoomuksesta puolueena ja Matti Vanhanen...siinä vain ei oo munaa.

Vierailija

Jos on, äänestän Hautalaa. Jos ei, en äänestä ketään.Periaatteesta en anna ääntäni:

1. ikimaailmassa yhdellekään vasemmistolaiselle

2. yhdenkään ex-missin ex-hoidolle eli Karpelan entiset hoidot jää ilman mun ääntä.Miten ihmeessä te äänestätte Halosta??? Eiks me olla jo vuosikaudet saatu hävetä sen valtavia käsilaukkuja ja teennäistä virnistystä tuolla maailmalla? Hyvä että kehtaa tunnustaa olevansa suomalainen, kun on tommonen kummajainen pressana.Jaa missä tehtävässä Halonen on onnistunut? Mikä v*tun koko kansan presidentti? Kannattais ottaa selvää mitä tehtävää presidentti Suomessa hoitaa ennen kuin alkaa kehumaan. Koko kansan paapominen ei ole presidentin, vaan eduskunnan ja hallituksen tehtävä. Presidentti hoitelee enempi tuota ulkopolitiikkaa (tai hoitelis jos osais) ja toimii kumileimasimena lakeja säädettäessä. Presidentin valtaoikeuksien tai lähinnä niiden puuttumisen johdosta mielestäni presidentin edustuksellisuus korostuu. Virneharakka ei ole kovin edustava, etenkään sukeltaessaan vyötäröä myöten käsilaukkuunsa tv-kameroiden edessä.

Vierailija


Viisastelu tekee sinusta tyhmän, tiesit mitä tarkoitan.Sinä joka äänestät " Tarjaa" vain siksi, että hän on nainen. Miksi et kannata tasa-arvoa? Valitset ehdokkaasi sukupuolen perusteella? Outoa. Kyllä meidän pitäisi pyrkiä tasa-arvoon, ystävä hyvä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat