Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (36)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Halosta siksi että muut puolueet ovat läpimätiä. Tai siis kepu ja kokoomus varsinkin. Miettikääs nyt kaikkia viimeaikoina tapetilla olleita kokoomuspoliitikkoja. Kenen arvomaailmaa he ovat lähellä? Arvot ovat kovia, lapsiperheitä sortavia ja bisnesmaailmaa tukevia. Halutaan jäseneksi NATOon ja kannatetaan ydinvoimaa...nyyh. Minkälaisen maailman jätämme lapsillemme?

Onpa kiva, että on välillä parempiakin keskustelun aiheita kuin BB.Äänestän Halosta. En pidä kokoomuksesta puolueena ja Matti Vanhanen...siinä vain ei oo munaa.

Jos on, äänestän Hautalaa. Jos ei, en äänestä ketään.Periaatteesta en anna ääntäni:

1. ikimaailmassa yhdellekään vasemmistolaiselle

2. yhdenkään ex-missin ex-hoidolle eli Karpelan entiset hoidot jää ilman mun ääntä.Miten ihmeessä te äänestätte Halosta??? Eiks me olla jo vuosikaudet saatu hävetä sen valtavia käsilaukkuja ja teennäistä virnistystä tuolla maailmalla? Hyvä että kehtaa tunnustaa olevansa suomalainen, kun on tommonen kummajainen pressana.Jaa missä tehtävässä Halonen on onnistunut? Mikä v*tun koko kansan presidentti? Kannattais ottaa selvää mitä tehtävää presidentti Suomessa hoitaa ennen kuin alkaa kehumaan. Koko kansan paapominen ei ole presidentin, vaan eduskunnan ja hallituksen tehtävä. Presidentti hoitelee enempi tuota ulkopolitiikkaa (tai hoitelis jos osais) ja toimii kumileimasimena lakeja säädettäessä. Presidentin valtaoikeuksien tai lähinnä niiden puuttumisen johdosta mielestäni presidentin edustuksellisuus korostuu. Virneharakka ei ole kovin edustava, etenkään sukeltaessaan vyötäröä myöten käsilaukkuunsa tv-kameroiden edessä.


Viisastelu tekee sinusta tyhmän, tiesit mitä tarkoitan.Sinä joka äänestät " Tarjaa" vain siksi, että hän on nainen. Miksi et kannata tasa-arvoa? Valitset ehdokkaasi sukupuolen perusteella? Outoa. Kyllä meidän pitäisi pyrkiä tasa-arvoon, ystävä hyvä.

Mieluiten äänestäisin Soinia, sillä vaan ei taida olla mitään mahiksia joten mieluummin Niinistö ku Halonen. Halosen ajatukset liian paljon ristissä omieni kanssa.

Te jotka olette tympääntyneet sossuihin, miten luulette Kokoomuksen tai kepun muuttavan asioita permpaan suuntaan? Mitä odotatte presidentin tekevän?

Arvatkaas kuinka monta kertaa tähän(kin) ketjuun on vastannut yksi ja sama tyyppi sanomalla kommentteja tähän tyyliin: " Tottakai Niinistöä" tai " Jo on korkea aika siirtää valta oikeistolle" .Itse äänestän (ja meidän perheessä / suvussa äänestetään - me kaikki äänestämme) HALOSTA, koska hän on onnistunut tehtävässään erinomaisesti, ja on KOKO KANSAN peresidentti - puoluesuuntaus ei ole näkynyt hänen toimikaudellaan (toisin, kun esimerkiksi Niinistöllä TAATUSTI näkyisi! En voisi kuvitella sitä miestä koko kansan presidentiksi.)T: Yksi kokoomuslainenPs. Presidentti EI tee ruohonjuuri tason politiikkaa - voitte siis huoletta äänestää Halosta.

Mieleen on jäänyt kun joku naispoliitikko kertyi järkyttyneenä, miten Niinistö oli valtionvarainministerinä niistänyt pois pienen summan, joka oli tarkoitettu turvakodeille. Oli kuulemma turhaa. Niinpä niin, eihän ne pahoinpidellyt äidit ja lapset tarvitse kattoa päänsä päälle.

Vaihtoehdoista paras. Tukee yrittäjyyttä selkeiten (niin yksilön kuin yritystenkin yrittäjyyttä). On istuvaa presidenttiä jämäkämpi persoona.Halonen hoitanut hommansa kohtalaisesti, mutta lepsuus tietyissä Suomea koskevissa asiossa ei sovi presidentille. Yksi esimerkki tästä on Halosen maamiinoja koskevat mielipiteet. Hänen mielestään miinoista on päästävä eroon, koska muut niin vaativat. Tosiasiassahan miinat eivät Suomen maaperässä olisi kenellekään haitaksi, jos tänne ei väkivalloin tunkeuduta. Niitä ei myöskään voida millään korvata.

Halonen on myös hieman liikaa paapova sosiaalitantta minun makuuni. Mutta korostan, että ei Halonen minustakaan ole mitenkään pahasti mokannut, mutta uskon Niinistön olevan kuitenkin parempi. Tosin jo pelkästään tuo miinamielipide ei kerta kaikkiaan sovi valtakunnan päänaiselle ja se yksinään riittää kääntämään minut antamaan ääneni jollekin muulle.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat