Mitä kotitöitä 4v voisi tehdä?

Vierailija

Lapsi tykkää olla apuna ja tosin olisi kiva saada lapsi mukaan auttamaan.

Kommentit (9)

Vierailija

Minä en anna edes 10- ja 11-vuotiaiden pestä vessaa kun haluan että se on kunnolla pesty. Joten teen sen aina itse.Tai annan kyllä jos joku välttämättä tahtoo mutta eipä ole ollut tunkua siihen pestiin :)

Vierailija

Meillä pyyhkii pölyjä, laittaa tiskarista aterimet paikoilleen, vie puhtaat sukat ja alusvaatteet paikoilleen (koko perheen siis), joskus imuroi huonettaan, tosin äidin pitää vähän "paikata" : )

Vierailija

Meillä ainaki haluu imuroida, pyyhkiä pölyjä, laittaa pyykkejä kuivumaan, kastella kukkia, mopata, tyhjentää tiskikonetta jne. Ite tosin pitää olla välillä korjailemassa perässä ;) mut kaikenkaikkiaan on jo vähän avuksikin.

Vierailija

tiskaa käsin, kerää leluja, järjestää kenkiä eteisessä, imuroi, pyyhkii pölyjä, auttaa ruuanlaitossa, ripustaa pyykkiä äidin apuna.Meillä siis näin.

Vierailija

ja nyt uusi villitys on pöydän kattaminen, nostelen vaan astiat ja muut alemmas ja pienen opettelun jälkeen tyttö kattaa tosi siististi ja "oikeaoppisesti" pöydän.

Vierailija

auttaa tyhjentämään astianpesukonetta (laittaa ruokailuvälineet ja muoviastiat), pyyhkii pölyjä omalla pikku rätillä, kastelee kukkia jne

Vierailija

pihalla on paljon 4-vuotiaalle sopivia töitä:

kastelee kukkia, nyppii rikkaruohoja (tässä kannatta kyllä valvoa, ettei mene lajintunnistus pieleen), kerää liljakukkoja , siivoo oksat, kävyt pois nurmikolta, haravoi jne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat