Tiirailetko usein muiden ostoskärryyn?

Vierailija

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Meinaatko että lapsillasi ei ole sitten koskaan mahdollisuutta herkutella jos sairastuvat vaikka nyt kilpirauhasenvt:hen ja lihovat? Sanotko niille sit kaupassa että ei osteta sipsejä ettei muut naura meille/hänelle? Säälin lapsiasi, aiheuttavat varmasti monille muille lapsille mielipahaa ja ongelmia asenteilla joita sinä heille annat! SAIRASTA!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Nauran sinulle katkerasti kun lapsestasi tulee lihava ja se ostaa sipsejä ja tekee itsarin sen takia että sinunlaiset ihmiset nauraa sille kaupassa. Mieti vähän. Se saattaa osua sinun kohdallesi urpo!

Vierailija

Haukutaan ja nauretaan muille ihmisille ja samalla valitetaan miten joudutaan maksamaan veroista lihavien terveyskuluja. Jos loppuis se haukkuminen niin loppuis ehkä lihavuuskin pikku hiljaa. Tai katoaisi ainakin nämä lihavien mielenterveysongelman jotka johtuvat näistä hihittelijöistä.

Vierailija

Teidän pitäis kaikkien liittyä mensan jäseniks kun te ootte jotenkin poikkeuksellisilla älyn lahjoilla varustettuja! Ja mitä vituraisen väliä sillä on mitä ajattelee, eihän se kellekään näy eikä haise. Karppaajat turpa umpee ja mee laskee hiilareitas.

Vierailija

Ei me nyt kenellekkään päin naamaa naureta,kunhan kahdestaan hihitellään. Onko täällä tosiaan niin tekopyhää porukkaa ettei koskaan naura jollekkin vähemmistölle tai jonkun vaatteille yms. Huoh,mä en oikeesti jaksa tätä!

2

Vierailija

Kyllä oikeesti ärsyttää,että lihavien ihmisten ruokailutottumuksia ei saa arvostella kun taas esim. tupakoitsioita saa ihan vapaasti haukkua. Tosi asia kuitenkin on,että minun verorahoistani maksetaa paljon suurempi erä lihavuudesta johtuvien vaivojen hoitoon kuin tupakasta johtuvien. Siitä oli juuri uutisissa!

nim. mäkkäriin painorajat!

2

Vierailija

Mitä näitten nauraja/kiusaaja ihmisten päässä liikkuu? Jotain vikaahan siellä pitää olla että aikuinen ihminen halveksii erillaisuutta ja ei osaa ajatella " pintaa syvemmälle" . Yleensä lihavuus on syy jostain ongelmasta/sairaudesta. Yleensä tämä ihminen on uhri ja se että joku panhemtaa sitä oloa haukkumalla ja ilveilemällä ei todellakaan auta. JOkainen meistä on erillainen, jokainen voisi hetken miettiä sitä että joku voi nauraa juuri sinulle. Ja jos se kantautuisi sinun korviisi niin varmasti tuntuisi pahalle.Pahinta tässä tosiaan on se että nämä vanhemmat antavat lapsilleen mallin halveksua erillaisuutta. Näitten vanhempien lapsista tulee niitä kiusaajia ja he satuttavat muita lapsia tulevaisuudessa paljon. Veikkaan että lasten ja nuorten syömishäiriöt/mielenterveyshäiriöt ovat 10vuoden päästä se joka aiheuttaa yhteiskunnalle eniten niitä kuluja!Ikinä en IKINÄ antaisi lapsilleni mallia haukkua lihavia/vammaisia/laihoja/rumia jne. En ikinä nauraisi heille lapsieni nähden. Minusta se on iljettävintä mitä voisin äitinä lapsilleni antaa, mallin siitä että erillaiset ihmiset ovat huonompia kun me " normaalit" .

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat