Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

niille joiden lapset voivat viettää aikaa isovanhempiensa kanssa. Oma isäni rikkoi vanhempieni avioliiton 35 vuoden jälkeen ja lähti NUOREN lumpun matkaan. Ja ihan tasan tarkkaan en poikiani sen akan luokse päästä, vaikka isäni haluaisikin!!

Kommentit (5)

Vierailija

poikani viettää hirmuisesti aikaa omien vanhempoieni kanssa ja myös isänsä vanhemmilla joka toinen vkl. Olen yh ja isä ei pojastaan enää välitä mut onneksi isovanhemmat välittää!!Tsemppiä!

Vierailija

meillä toiset isovanhemmat eivät ole edes halunneet nähdä lapsiamme kertaakaan, eme ole missään tekemisissä. Toisia näemme kerran vuodessa, kun käyvät juomassa pikaiset päiväkahvit meillä.

Vierailija

Inhoatko sä siis isäsi uutta naisystävää sen takia, että se rikkoi äitisi ja isäsi välit (oliko heillä onnellinen suhde ennen sitä)? Vai sen takia että se on nuori?Onko sun käytös pikkusen kostoa isilles?

Vierailija

vaan olisi itsekäs pikkupiru, joka ei suo onnea isälleen ja riistää vielä isoisänkin lapsiltaan. Oma napa ilmeisesti aina ensin ajateltavana. Mikä ailuinen " lapsi" on arvostelemaan omia vanhempiaan? Eri asia tietysti, jos on väkivältaa tms.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat