Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko teille tullut oireita niistä aivan kuin ne eivät olisikaan laktoosittomia? Itse ostin kerman ja rahkan, jotka olivat laktoosittomia, eipä menny kauaa kun mahassa alkoi kiertämään ja vessaan tuli kiirus. :)

Kommentit (14)

Tarkoitatko täysin laktoosittomia vai oletko käyttänyt Hylaa,joka on vähälaktoosista sisältäen siis pienet määrät laktoosia. Asioilla on ero!

Lisään tähän vielä että laktoosittomia uutuuksia ovat myös...kermaviili,raejuusto, muutamat jogurtit sekä vaniljajäätelö. Isoista kaupoista löytyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Makuin amuistaakseni mansikka-greippi, nektariini, mustikka-vadelma. Niissä lukee kyljessä LAKTOOSITON...Voi teitä uusavuttomia!Ja kyllä, ei näköjään sovi tällekään laktoosi-intolerantikolle kaikki laktoosittomat tuotteet :( Harmi, sillä tykkään esim. jogurtista ihan hullun lailla.

normaalisti jätän kaikki maitotuotteen pois ruokavaliosta tai käytän sitten soijatuotteita.

Epäilen itselläni jonkin sortin maitoallergiaa, mutta vatsani sietää joskus sentään ihan vaikka tavallistakin jäätelöä esim. yhden tikkujäätelön, mutta ulkomaalaista jäätelöä ei suomalaista.

Minun mahani ei siedä hylamaitoa, mutta luomumaito ei aiheuta mitään vatsanväänteitä. Samoin muut luomumaito tuotteet käyvät. Harmi vaan, ettei niitä vielä hirveästi ole markkinoilla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat