Vierailija

Kommentit (9)

suoraan ekasta mooseksenkirjasta ja maailman luomisesta juutalaisten tarinaa eteenpäin, tai sitten vieltä välistä Psalmeista laulujen kirjaan jatkuvasta kirjallisemmasta osasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tietää mitä se kirja pitää sisällään. Lähinnä kun uskikset aina vetoaa siiheen että raamatussa sitä ja raamatussa tätä.No, menin sit aloittamaan siitä vanhasta testamentista ja oli sen verran hurjaa tekstiä että luovutin aika aikaisessa vaiheessa.. Pitäis kyllä ottaa projektiksi uudestaan.Kalevalan olen kahlannut läpi, tosin kieli siinä aika vaikeaa mutta mielenkiintoinen kirja myös, suosittelen.

mutta siitä ei kyllä kannata aloittaa jos ei ole muuten lukemiseen tottunut (ja jos hyllyssä ei ole muuta niin näin voisi olettaa). Mene kirjastoon ja lainaa joku HUONO MUTTA VIIHDYTTÄVÄ kirja. (Raamattu nykykäännöksenä on huono muttei viihdyttävä, sitä ei voi lukea kirjallisuutena. Siinä on kirjallisiakin osia, mutta suurin osa on pilattu käännöksessä kirjallisuuden kannalta. Voi olla että uskon ja opin selvyyden kannalta näin on parempi, mutta kirjallisuutena ei...)

Kannattaa lukea jo ihan yleissivistyksen kannalta;-)Raamattu ei olekaan mitään viihdelukemista,että luenpas tuosta nyt päivässä läpi!Eheiii..

se kuule kesti mullakin vuoden.Teen silleen et luen joka päivä vähäsen,vaikka pari kappaletta.Jos vaan lukee silleen hätäsesti niin ei siitä mitään tajua,sen verran vanhaa on tuo teksti.Sitä täytyy samalla vähän miettiäkin ja tutkistella viitelaitoksia yms.jos haluaa siitä oikeen jyvälle päästä.Jos haluaa helpoimmasta aloittaa niin suosittelisin vaikka Psalmeja ja sananlaskuja!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat