Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

mikä riita siitä seuraa jälkikäteen

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Väitän, että mies, jonka vaimo uskoo joka tapauksessa pettävän, pettää herkemmin, kuin mies, jonka vaimo luottaa ja käskee vain pitämään hauskaa.

Oon työpaikkamme ainoa nainen ja tiedän, ettei ne ukot nyt niin huonosti käyttäydy. Tosin ainahan on poikkeuksia. Mutta ylipäänsä kiltisti käyttäydytään.Mitä joku sano, että kotiinjäävän pitää olla aktiivinen seksissä ja antaa pusut lähtiessä on mun mittapuun mukaan turhaa. Ei se mies sitä mielipidettä vaimostaan muuta viimesen viikon perusteella tyyliin; kun se kerta nyt oli niin kiva, ni empä petäkkään. Ja itse entisenä kaksoiselämän eläjänä voin kertoa, että mitä kiltimpi se mies oli kotona lähtiessä, ni sitä helpompaa petturuus oli. Ei tullut niin pahoja omantunnon kolkutuksia. Mutta jos meillä oli ennen tai jälkeen reissua, kovat matsit, ni sitten olin varovaisempi. Silloin jotenkin pelkäs paljon enempi kiinnijäämistä, kun toinen jo valmiiksi asian aavisti. Ja jottei nyt tulis mitään harvakäsityksiä, ni täällä ei kirjottele mikään miestennielijä vaan ihan siisti rinnakkaissuhde oli kyseessä. Tänään tuomitsen sen jo tyystin!Mutta edelleen aiheeseen, niin ihmettelen monesti sitä, miksi sinne laivalle pitää kuitenkin molempien erikseen ryysätä, vaikka tiedossa on pahaa mieltä ja itkua ja epäilyjä ja vaikka mitä. Meillä miehen on ollut tosi vaikea luottaa minuun, vaikken häntä ikinä ole pettänytkään. Ja olenkin katsonut parhaaksi jättää risteilyt yms väliin. Se ei ole minulle mikään ongelma ja teen sen mieheni takia ihan ilman katkeruutta. Ehkä joskus tulee vielä aika, että haluan mennä ja menenkin, mutta nyt kun lapset on pieniä, niin voin aivan hyvin olla aiheuttamatta miehelle sitä pahaamieltä, mitä se yksin risteily aiheuttaisi.

Olisit iloinen ja positiivinen, sängyssä aktiivinen nyt jo. Perjantaina suukottaisit miestäsi hyvästiksi ja toivottaisit mukavaa risteilyä ja sanoisit luottavasi häneen.

työporukoita, jotka eivät " sesonkisyistä" voi pitää pikkujouluja varsinaiseen pikkujouluaikaan; esim. ravintola-alan porukkaa, erilaisten tapahtumajärjestäjien väkeä - ja jopa parin autoliikkeen työnporukoita.Eli ei mee jos vaimolle tulee siitä paha mieli. Kyllä mun mies ainakin lähtee ilman tunnon tuskia ja ihmettelee vaan kotiin palattuaan että miks sä oot tommonen...

kerran ex-mieheni palasi sieltä hajuvedelle tuoksuen (kaveri oli kuulemma leikillään pirskottanut hänen päälleen) toisella kertaa oli taskussa kondomi (sekin oli unohtunut sinne, kun oli kaverille pitänyt käydä ostamassa...) Mitä tästä opimme: kaikkein katalimpia ovat kaverit, eivät toiset naiset :D

Kyllä minä uskaltaisin päästää oman mieheni risteilylle kaveriensa kanssa milloin vain. Kertoo aina rehellisesti ja oma-aloitteisesti jos jotain on tapahtunut. (ei pettäisi minua, mutta kaveriporukassa kävivät esim viime ulkomaanmatkalla strippibaarissa ja kertoi siellä sattuneista kommelluksista) Minun on helppo luottaa mieheeni, kun hän on minulle niin vilpittömän rehellinen. Hän on lisäksi erittäin tyytyväinen seksiimme, eikä hänellä ole tarvetta hakea muualta parempaa seksiä, koska tietää jo nyt saavansa parasta. Jos mies haluaa kokeilla muita naisia, se onnistuu kyllä, jos minä saan osallistua myös.

Siellä oli myös näitä pikkujouluristeilijöitä - jännä miten joillakin on se kuvitelma että kun laiva irtoaa satamasta niin ei ole enää mitään väliä miten käyttäytyy. Ei tietenkään päde kaikkiin matkustajiin, mutta tuntui " sedillä" riittävän ymmärtämättömiä vaimoja ja paljon rahaa drinkkien tarjoamiseen.. Onneksi matkalla oli myös " järki kädessä" olevia miehiä, joiden kanssa pystyi ihan juttelemaankin ilman että he olettivat sen olevan heti lupaus yhteisestä hyttivierailusta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat