Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Yökkäyttely/oksentelu

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Neiti on jo 10kk ja vieläkin välillä yökkää/oksentaa karkeampaa ruokaa pois...mistä johtuu??Mietin, että voisiko olla vain niin sihtikurkku vai olisiko nuhalla/limaisuudella jotakin tekemistä asian kanssa?

Välillä menee karkeampikin ruoka hyvin alas, mutta toisinaan taas yökkää melkein kaiken pois mitä on syönyt.

Ruoka-aine allergiaa tuskin on, koska mikään yksittäinen ruoka ei sitä tee.Saattaa olla että samaa ruokaa on syönyt hyvin ja seuraavalla kerralla yökkää sitä samaa ruokaa...

Esikoinen ei ollut samanlainen ja nyt sitten mietinkin, että mistä tämä johtuu ja onko siihen " parannus" keinoa...vinkit pinoon!!!(xscx älä juoksuta meitä lääkäriin vaan anna jokin " hyvä" idea jos sulla sellainen on...ei pahalla!!!!)

Kommentit (2)

Vierailija

Meillä sama homma , että tyttö 8kk yökkää karkeampaa ruokaa..tosin ollaan vasta hiljakkoin aloiteltu karkeampaa antamaan. Mutta mutta, hän myös oksentaa " hillittömän" itkun päätteeksi.. Nyt hän on flunssassa ja oksentaa tosi helposti limaa..

Taitaa olla sihtikurkku, kuten sanoit. Meidän esikoisella ei myöskään ollut tällaista.Kuulin yhdeltä tutulta että hänen pojalle lääkäri oli todennut että oksennusrefleksi itkun jälkeen voi johtua isoista kitarisoista. Hänen poikansa 6v. ja tekee edelleen samaa.Parannuskeinoja minäkin haluaisin kuulla muilta, jos niitä on...

Uusimmat

Suosituimmat