voiko tulla jo hampaita?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

vauva vasta 2kk mutta nyt ruvennut enemmän kiukuttelemaan tutti ei oikein enään maita vaan hieroo nyrkeillään ikeniään todella useasti... eikai nyt vielä hampaita?

Kommentit (3)

Vierailija

tai no " ongelma" ...eli Aatu on nyt saanu muutamana iltana hyvinkin äkäsex,ennen ei oo itkeny muuta kun nälkää! aatulla on myös ikää 2kk. Nyrkit maistuu ja kuolaa tulee = ) saas nähä alkaako hampaita tulemaan!

Vierailija

Saattaa hyvinkin olla tulossa hampaita, mutta siinä voi kyllä kestää kauan ennenkuin loppujen lopuks tulevat esiin...Meillä alkoi kans 2kk:n iässä nyrkin / sormien syöminen ja kuolaaminen mutta hampaat tulivat esiin vasta 3-4kk:n iän vaihteessa... Eli aikas kauan saatiin odottaa niitä...=)

Vierailija

ei tullut hampaita vaan neiti hahmottikin omiä käsiään sillä " nyrkkien imeskelyllä" . Joku tällä palstalla aiemmin kirjoitti, että se voi meinata myös sitä. Ja niinhän siinä kävi, että nyt neitimme (kohta 3kk) osaa heiluttaa esim. helistintä käsillään. Ja jostain luin, että runsas kuolaaminen tarkoittaa myös puheen kehittymistä eli jokeltelu lisääntyy. Sekin piti meillä paikkansa. Piti saada tänne nyt tästä sitten kirjoittaa, kun anoppikin niin kovaa väitti, että hampaita on jo tulossa...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat