tänä aamuna päiväkodissa nähtyä... aina vaan jaksan ihmetellä, onko joku oikeesti tällanen??!!

Vierailija

Eli äiti - viimeisen päälle laitettu - tuo kaksi lasta hoitoon. Pakkasta Espoossa -5.

Pojalla (noin 4-5v) lippis ja farkut ja lenkkarit. Joku takki, mutta ei todellakaan paksu toppis.

Tytöllä (eskari) trikoot ja pipo ja lenkkarit. Takki ei toppis.

Ja tarhassa EI kummallakaan ollut mitään lämpöistä vaihtovaatetta, koska näin molempien vaatelokerot ja ne oli tyhjät lasten saapuessa!Ihan käsittämätöntä! Eikö vanhemmat oikeesti yhtään välitä lapsistaan!!

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Näin mm. kaksi alle 6 v. tyttöä lyhyissä hameissa, nilkkasukissa ja ohuissa collegetakeissa. Alan turtua tähän touhuun. Täällä Keski-Euroopassa ei välitetä lasten lämpötilasta. Itse olen ollut joskus pukeutuneena pitkään untuvatakkiinja pipoon, kun tuttu äiti ihmetteli miksi lapsi ei halunnut leikkiä, vaan pyrki syliin. Lapsella farkut ja nilkkasukat sekä ohut takki, ei pipoa tai hanskoja.Ehkäpä ne lapset ovat täällä kuumaverisempiä :p

Vierailija

maaliskuun loskissa kun mittari näyttää +6-7, mutta ei hätää, maaliskuussa on varmasti kylmempi kuin lokakuussa -5 asteen pakkasella.. (((((((((((((((0=

Vierailija

Mihin te toppiksia käyttävät puette lapsenne talvella, jos ne ovat jo nyt käytössä?Nojoo, toki se riippuu toppiksesta ja alle pantavista romppeista.Juuri se kannattaa myös ap:n ottaa huomioon!Meillä lapsella oli päällä ohutvuorinen välikausihaalari MUTTA sen alla oli alapäässä sukkikset, trikoot ja ylävartalolla pitkähihainen trikoopaita, neule ja fleese.Plus pipo ja tumput.Ei kuulemma palellut aamullakaan, kun kävelimme tarhaan.

Vierailija

Etelä-Suomessa ei koko talvena ole useinkaan kuin ehkä 3 viikkoa jolloin on kylmempää kuin tuo -5. Kesäksikö sä ne talvivaatteet puet? On ihan s*tanan fiksua tupata hirveesti alle että saa pitää välikausipukua koko talven. Periaatteena, hikoaminen on haitallista. Voi luoja näitä täydellisiä nykymammoja. Sinä se katsot kalenterista talven alkamisen. Ja sehän ei voi olla nyt kun on lokakuun loppu, eihän. Älä morkkaa ihmisiä jotka osaavat pukea lapsensa sään mukaan.

Järki käteen vaan sullekin, tai parempi ehkä olis päässä?Vierailija:

Lainaus:

En kyllä pukenut toppahaalaria päälle 5 v. vaikka oli -5.

Kuumahan lapselle tulee. Syyshaalarin alle kun voi pukea villatakin ja housut, jos on tarpeen. Järki käteen!
Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat