Seuraa 

Usein aamulla kun on noussut jo ylös sängystä ja aloitellut aamutoimet, lorahtaa housuihin. Noloa, mutta ikävää. Valkovuotoa siinä ainakin on, mutta ympäriltään se iso läiskä on märkä. Onko se vain sitä valkovuotoa vai lapsivettä vai pissatko sit lorisee? Onko kokemusta?

Kommentit (3)

ja neuvolas ei oikein asiaa noteerattu..kuulemma valkovuotoa mut hieman ihmetyttää ku väliin saa vaihtaa tunninkin välein pikkuhousunsuojaa..siis kiinnoistais myös tietää mitä tuo lie.-neitoperhonen ja Toukka 35+6

Mulla on ihan sama vaivannut jo pari kuukautta. Lääkäri sanoi että valkovuotoa kerääntyy yön aikana ja pääsee sitten aamulla lurahtamaan housuun. Myös joskus pissalla käynnin jälkeen kun nousee niin vielä kastuu housut vähän, ja kuulemma saattaa kohtu painaa rakkoa että jää matkan varrelle tippoja jotka sitten noustessa pääsee valumaan. Eli nuo kun yhdistää niin kyllä jo onkin housut kosteana! Inhaa.

Itsekin pelkäsin että jos lapsivettä onkin, mutta koska masussa kaikki hyvin ja lapsivettä aina sopivasti, niin en ole mieltäni vaivannut sillä asialla(ja lääkäri sanoo kaiken olevan ok). Ei jaksa pelätä kaikkea.

Tylsäähän on käyttää koko ajan pikkuhousunsuojia mut, minkäs teet. Aikansa kutakin.caron rv 28+3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla nimittäin sama ongelma aina aamusin. Pitää heti aamusta laittaa pikkuhousunsuoja ettei ole heti " housut märkänä" . Vissiin kuuluu asiaan että jollain valkovuodosta tulee tosi vetistä! =) Inhottava vaiva.-sitruuna ja möhköfantti rv23+5-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat