Vierailija

Kommentit (18)

24.10.2005 Turvakoti tuomarinaEspoolainen Pierre menetti perheensä, kun hänen vaimonsa pakeni lasten kanssa turvakotiin helmikuussa 2002. Turvakodissa Pierre leimattiin väkivaltaiseksi, ja hän menetti lastensa huoltajuuden. Espoon sosiaalitoimi auttoi lasten äitiä rajoittamalla Pierren ja lasten tapaamisia. Väitteet Pierren väkivaltaisuudesta osoittautuivat myöhemmin perättömiksi ja lääninhallitus totesi Espoon sosiaalitoimen syyllistyneen useisiin virkavirheisiin. Vähemmistövaltuutettu totesi Espoon syrjineen Pierreä tämän ulkomaalaistaustan vuoksi. Mikään ei auttanut: Pierre on saanut tavata lapsiaan viimeksi puoli vuotta sitten.Kuva: Pierren ystävät järjestivät tukimielenosoituksen Espoon sosiaaliviraston edustalla elokuussa 2005.Toimittajana Matti virtanenUusitaan tiistaina TV1 klo 16:30

tulee vaan mieleen tapaus Campoy, jossa media hehkutti Aleksia ja Joonasta ja amerikkalaisen isän kauheutta. Kunnes vähitellen paljastui että pojat halusivatkin isänsä luokse ja että äiti on varsin häiriintynyt.Karpotyyliin on helppo syyttää kaikesta viranomaisia, jotka eivät voi kommentoida vaitiolovelvollisuuden takia.Ehkäpä tässäkin pitäisi todella kuulla se äidin versio tapahtuneesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja jollain ihmeellisellä miestenasia-missiolla. Voi kamalaa kun tässä meidän maassa miehiä aina niin syrjitään. Vinku vinku.Kyllä miesparkoja pitäisi vaan enemmän ja enemmän auttaa. Kun ovat niin syrjittyjä ja avuttomia ja ilkeät sossut haluaa suojella tyhmiä akkoja jotka ottavat nyrkistä ajoittain. Turhaa valitusta.Kyllä pitäisi pistää tuli nurkan alle turvakodeille. Ja akat nyrkin ja hellan väliin takaisin. Ja lapset vaan miehen omistukseen ja huoltajuus isälle aina jos ero tulee. Vinku vinku. Ai että ärsyttää!

Valitettavan usein tällaiset tutkinnat päätyvät toteamaan mahdollisesti jotain ohjeiden vastaisuutta tms. mutta nämä toimet " eivät anna aihetta jatkotoimenpiteisiin..." Virkamiehet suojelevat toisiaan!

määrittelisin äidin psykopaatiksi ja sossutädit hölmöiksi telaketjufeministeiksi. Psykopatiaan viittaa myös tuo yliajo, joka nyt ymmärtääkseni on ainakin totta.

muistan typerästä nuoruudestani Helsingistä yhden, joka sanoi suoraan että jos vaimo vaatii eroa niin vie lapset Marokkoon omalle äidilleen. Mutta poikkeuksia voi toki olla, kunhan yleistän.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat