Mitä mieltä olet Espoon sosiaalitoimen teoista eilisen MOT-ohjelman perusteella?

Vierailija

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

24.10.2005 Turvakoti tuomarinaEspoolainen Pierre menetti perheensä, kun hänen vaimonsa pakeni lasten kanssa turvakotiin helmikuussa 2002. Turvakodissa Pierre leimattiin väkivaltaiseksi, ja hän menetti lastensa huoltajuuden. Espoon sosiaalitoimi auttoi lasten äitiä rajoittamalla Pierren ja lasten tapaamisia. Väitteet Pierren väkivaltaisuudesta osoittautuivat myöhemmin perättömiksi ja lääninhallitus totesi Espoon sosiaalitoimen syyllistyneen useisiin virkavirheisiin. Vähemmistövaltuutettu totesi Espoon syrjineen Pierreä tämän ulkomaalaistaustan vuoksi. Mikään ei auttanut: Pierre on saanut tavata lapsiaan viimeksi puoli vuotta sitten.Kuva: Pierren ystävät järjestivät tukimielenosoituksen Espoon sosiaaliviraston edustalla elokuussa 2005.Toimittajana Matti virtanenUusitaan tiistaina TV1 klo 16:30

Vierailija

tulee vaan mieleen tapaus Campoy, jossa media hehkutti Aleksia ja Joonasta ja amerikkalaisen isän kauheutta. Kunnes vähitellen paljastui että pojat halusivatkin isänsä luokse ja että äiti on varsin häiriintynyt.Karpotyyliin on helppo syyttää kaikesta viranomaisia, jotka eivät voi kommentoida vaitiolovelvollisuuden takia.Ehkäpä tässäkin pitäisi todella kuulla se äidin versio tapahtuneesta.

Vierailija

ja jollain ihmeellisellä miestenasia-missiolla. Voi kamalaa kun tässä meidän maassa miehiä aina niin syrjitään. Vinku vinku.Kyllä miesparkoja pitäisi vaan enemmän ja enemmän auttaa. Kun ovat niin syrjittyjä ja avuttomia ja ilkeät sossut haluaa suojella tyhmiä akkoja jotka ottavat nyrkistä ajoittain. Turhaa valitusta.Kyllä pitäisi pistää tuli nurkan alle turvakodeille. Ja akat nyrkin ja hellan väliin takaisin. Ja lapset vaan miehen omistukseen ja huoltajuus isälle aina jos ero tulee. Vinku vinku. Ai että ärsyttää!

Vierailija

Valitettavan usein tällaiset tutkinnat päätyvät toteamaan mahdollisesti jotain ohjeiden vastaisuutta tms. mutta nämä toimet " eivät anna aihetta jatkotoimenpiteisiin..." Virkamiehet suojelevat toisiaan!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat