Vierailija

(1=ei sattunut paljon 10=sattui niin saatanasti)entä toisen vauvan kohdalla?

Sivut

Kommentit (40)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

11½

Teki pahaa kuunnella, kun heti oman synnytyksen jälkeen viereisessä salissa huudettiin kuin palosireeni. Muuten ei ollut kipuja yhtään synnytyksen jälkeen ja pystyin istumaankin yms.

Kesto 15 tuntia, eikä epiduraalikaan auttanut. Toisen lapsen synnytys 4. Tosin ponnistusvaihe olikin sitten 10.. Epiduraali vei kivut avautumisvaiheessa.

Nyt ymmärrän että jotkut täällä sanoo että älkää valittako synnytyksestä, jos joku antaa arvosanan 3 ja menee mieluummin hammaslääkäriin...2 h ponnistusta, imukuppi, kauheat repeämät ja pysyvät vammat. Kakkosta ei taida tulla.

Arvioisin, että kipu oli nelosen luokkaa. Ei mitenkään paha. Mieluummin ottaisin tuon synnytyksen uusiksi kuin menisin vaikka hammaslääkärille paikattavaksi. Ikävämpänä pidin synnytykseen liittynyttä oksentelua.

ponnistaminen venyi ja vauvan hengen puolesta sai pelätä..imukupilla ulos lopulta. toinen sattui 9 verran mutta muuten niin positiivinen kokemus. Mutta voi luoja niitä jälkisupistuksia!!!! niitä kyllä pelkään eniten jos joskus vielä lapsia saan..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat