Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaksostenrattailla laivalle?

Vierailija

Onko kokemuksia? Hyviä tai huonoja? Pääseekö niilä liikkumaan siellä hyvin hisseissä yms???

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

kaikilla laivoilla jollakin sisääntulokannella. Mikäli lapsi on niin pieni että tarvitset rattaita myös laivalla suosittelen ' ' yksösrattaiden' ' lainaamista panttia vastaan, myös tämä palvelu ainakin Helsinki-Tukholma linjalla. Tuplien kanssa et kyllä kunnolla pääse laivalla edes hyttiin ja takaisin...

Vierailija

Malli on emmaljungan twin crossway. Oon menossa yksin lasten kanssa tukholmaan,joten pakko ottaa kaksostenrattaat. Eikö kuitenkin laivankin hissejen pitäisi olla mitoitettu niin,että sinne mahtuu myös pyörätuolilla. En meinaan ikinä ole käynyt niin,etten olisi ko. rattailla hissiin mahtunut. Hytin ovesta ne ei mahdu,mutta saahan ne helposti kasaan.

Vierailija

Kannattaa ehkä kuitenkin valmistautua viettämää aika laivalla pitkälti hytissä, tuplarattailla on varmasti TOSI tuskallista yrittää kulkea siellä käytävillä, kun sattareillakin teki tiukkaa... Kaiken kukkuraksi ainakin Vikingin minkä lie paatin pääravintolaan ei edes päässyt hissillä vaan pelkästään portaita pitkin, joten sinne oli aika tuskaa raahata rattaita. Mutta hauskaa matkaa teille siltikin!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat