Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei, nyt olen huolissani. Mulla on ollut n. puolen tunnin ajan yhtäjaksoista inhottavaa kipua alavatsalla, siis hyvä kun pystyn liikkumaan, istuminenkin on vaikeaa. Sattuu ja pistelee kovasti, aivan kuin pahimpien menkkakipujen aikaan. Pitäisikö ottaa jonnekin yhteyttä? Tämmöistä ei aiemmin ole ollut!!!

Kommentit (12)

jos kipu on niin kova, ettet pysty olemaan, mene lääkäriin heti, siis päivystykseen tai mikä se reitti nyt teidän paikkakunnalla onkin.Ei se kipu välttämättä liity raskauteen, voihan se olla vaikka umppari tai muuta. Toivottavasti selviää. Jaksamista.

Sain lääkäriajan huomiselle!! Ei hyvänen aika miten tekee kipeää!!! Pelottaa :(((. Kohdunulkoinen raskaus tämä ei ole, sikiö nähty kohdussa rv 6 ja sydänäänet kuultiin viime to, nytkö se tulee ulos :(((((

et varmaan halua tätä kuulla, mutta tuossa vaiheessa raskautta tuo kuulostaa keskenmenolta tai kohdun ulkopuolislta raskaudelta. Jos kipu on kova, mene lääkäriin. Jos se on kohdunulkoinen, se voi repäistä munatorven ja silloin vuoto on niin kovaa, että piipaa-autojen on syytä olla nopeasti paikalla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat