Saisinko NOPEESTI IDEOITA SYNTTÄRILAHJAKSI 1-v. TYTÖLLE!

Vierailija

Synttärit lähestyy ja pää on ihan tyhjä. Mitä te veisitte lahjaksi 1-vuotta täyttävälle tytölle? Mieluiten veisin jotain ns. perusleluja, jotka kestää.

Kommentit (10)

Pahvikirjoja, jossa on luukkuja, eläinkatselukirja, sormivärit, ensimmäinen " olkalaukku" (sellainen ihan pieni, minne voi tunkea pari pientä lelua, ei vetoketjua eikä muuta sulkemismekanismia).Meidän 1-vuotias laittaa nuken nukkumaan sänkyynsä ja työntelee rattailla nukkea sekä " hienostelee" laukulla ;) Ja samat vinkeet on pari vuotta vanhemmalla edelleen...

1-vuotiasta on helppo ilahduttaa. Taaperokärry, pallo, leikkiastiat, Jukka-hakka, pinottavat kipot, isot legot, palikkalelut, joissa palikoita pistellään ämpäriin rei' istä jne,Taikka pulkka, vaatteita, kuvakirja. Hyvä satukirja myöhempää käyttöä varten.


Meillä on pidetty Fisher Pricen Little People sarjasta. Vielä 2,5 vuotiaana samat lelut jaksavat viehättää.Legoja? Palikoita? Nehän on perusjuttuja. Usein niitä jo on.Myös musisointivälineet on kova sana. Tai joku musiikkilelu ,esim Fischer Pricella on yksi soittokeskus joka oli meillä kova sana.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat