Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

nyt jo asiaa mietin :)olen yleensä sellainen että viimeistään marraskuun loppuun mennessä ole ostanut kaikki joululahjat, säästyn kaupoissa ravaamiselta kauhiassa ruuhkassa :)lahjavinkkejä otetaan siis vastaan myös 2.5v tytölle :D

Kommentit (8)

Meillä lapsi on rakastanut 1,5 vuotiaasta maalaamista (kylppärissä maalausvaatteet päällä). Brion junarata (perusosia, yksi mäki jne), sukset (ei mitään raksirääkkäysvälineitä vaan sukset ja siteet, hiihto tasamaalla ilman sauvoja), sakset ja papereita, joista voi leikata lumihiutaleita, Kirja, jossa liikkuvia osia, Ihana joulu -kirja ja CD...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

... 1,5 v poika sai tyhjän työkalulaatikon. siis aikuisten sellaisen, jossa muutama lokero. tuntuu pitkäaikaiselta lelulta: leikkii nyt sillä siten, että laittaa siihen tavaroitaan ja kantaa mukanaan. jos kestää, niin 15 v voi säilyttää siinä sitten oikeita työkalujaan.

Aivan vilma67 ;) Autojahan pojat rakastavat!

Meidän poitsu oli viime jouluna vajaa 2-v. ja vaikka sai paljonkin kivoja leluja ym., paras lahja, joka sai muut varjoonsa, oli Puuha Pete -kirja.

Meidän poika sai 2v synttärilahjaksi tukkirekan ja sillä on leikitty ja paljon!!! On sellainen aika iso, kaksiosainen, jossa paljon tukkeja.Joululahjaksi (poika silloin 1v9kk) saatu Ficher Pricen parkkitalo taas on aikalailla joutilaana.. =/Roska-auto (iso) on myös tosi kovassa käytössä meidän pojan leikeissä.

Niistä löytyy eri ikäisille sopivia pakkauksia ja niitä voi sitten yhdistellä myöhemmin isompien lasten pienempiin legoihin. Ovat myös kestäviä. Myös Briot ovat hyviä. Laatuun kannattaa satsata!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat