Olin lapsen kanssa kotona kolme vuotta, ihan hyvaa ja merkityksellista aikaa. Mutta onpahan ihana, kun saa taas kunnon rahat tilille ensi k...

Vierailija

Töihin palaamassa. Ollaan suunniteltu, että katsotaan isompaan taloa ja toiseen autoonkin on taas varaa. Lomiakin voidaan tehdä enemmän.Puhumattakaan siitä ihanasta ja tutusta sosiaalisesta aikuisympäristöstä, mihin voin taas palata. Sainpa vielä ylennyksen heti alkuun. On mukava saada haastetta.Ainut mikä jännittää, on se miten lapsi sopeutuu hoitoon. Paikka vaikuttaa ainakin oikein sopivalta ja lapsi innostuneelta. Mieli on odottava ja positiivinen.

Kommentit (6)


Jos kieltäydyt työstä on sinulla oltava hyvät syyt. Sääntöjä tullaan kiristämään vuoden alusta että luuserit kyllä karsitaan joukosta.

kun sellaiset hommat jotka kiinnostaa vaatii koulutusta jota mulla ei ole.

siispä en edes hae töitä ja väitän vaan että voi voi, huono tilanne eikä mitään työtä ole jos joku kyselee.... mulle on kyllä tarjottu useempia paikkoja mutta ne on ihan paskoja ja tienaan enemmän työttömänä ja saan olla lapsen kanssa kotona. hahaa.t.nro 2, lusperiäiti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat