Vierailija

Olen jättänyt karkit pullat pois ja kalorimäärät päivässä ei ole suuria ainakaan verrattuna aikaisempiin määriin mutta paino ei putoa. Voiko joku sairaus ylläpitää painoa? Minulta tutkitaan kokoajan sitä mikä pitää senkkaa ylhäällä mutta mitään ei ole vielä löytynyt.

Kommentit (11)

munasarjojen monirakkulaisuutta. Insuliinin imeytymiseen vaikuttaa ja sihen, että kaikki sokerit on PAHASTA. kerääntyy elimistöön. Vaikuttaa siis suoraan painooni ja siihen, että sitä vaikea hallita, vaikka mitätekisi. Toinen mikä voi vaikuttaa on kilpirauhanen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1200kalorin dietti auttaa yleensä aina. Rääkkiähän se on mut jos sinulla kilpparinvajaatoiminta niin muuta keinoa ei ole. Ja se on sit elinikäinen riesa.Sokeriarvot kannattaisi kanssa otattaa, jos sinulla on 2.tyypin diabetes niin laihdutus on kanssa todella vaikeaa. Koska silloin sinulla on sokeriaineenvaihdunnanhäiriö!

Syön aamupalan yhden lämpimän ruuan ja iltapalan(ehkä välipalan joskus). Kuiduista en tiedä ja vedenjuontia vois varmaan lisätä. Ruokahalu on muutenkin olematon tällä hetkellä. Ehkä tosiaan pitää kaikki kirjata ylös ja laskea kun ei tulosta näy.

Liikutko? Juotko vettä? Syötkö kuituja tarpeeksi? Syötkö useamman pienen aterian päivän aikana?Kannattaa kirjata vaikka paperille päivän syömiset ja sitten tarkastella niitä ihan suurennuslasin kanssa, voisiko jotain niistä vaihtaa kevyempään vaihtoehtoon tai vaikka jättää kokonaan pois?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat