Viimeisinä päivinä tullaan vainoamaan

Vierailija

"oikeaa uskoa" ! Ketä teidänmielestänne? muuten voi sanoa jo et elämme viimeisiä aikoja...

Sivut

Kommentit (43)

Minusta sinä et tiedä yhtään mitään. Tietosi on arvailua ja uskoa.



Raamatun mukaan on eletty viimmeisiä päiviä yli 2000 vuotta.



Oikeaa uskoa ei ole olemassakaan, koska usko on ajatusta. Niin monta kuin on ihmistä, niin yhtä monta ajatusta on olemassa.



Ja mitä ajatus on, se on ihmisessä olevaa ylitajunnan ja alitajunnan vuorovaikutusta.



Aivotutkimuksen avulla on pystytty todistamaan, että ihminen saadaan uskomaan mitä ihmeellisimpiin käsityksiin, kun olosuhteet vain ovat oikeat.



Nämä uskomukset voidaan myöskin purkaa ihmisen mielestä tietyn "ohjelmoinnin" mukaan.



vierailija*****muuten voi sanoa jo et elämme viimeisiä aikoja...***

jos vaikka lestadiolaiset olisivatkin oikeassa. Että lopun ajat on käsillä ja kaikista maailman miljardeista, kautta historian eläneistä ihmisistä vain Suomessa on elänyt pieni kourallinen ihmisiä, joka tietää miten päästään taivaaseen. Kaikki muut passitetaan helvettiin. Eikö teitä uskovaiset yhtään häiritse ajatus, että minkälainen jumala se sellainen on joka näin toimii? Mielivaltainen, armoton?

se että ihmisiä jaotellaann jonkinlaiseen tärkeysjärjestykseen. Tämä seikka on aiheuttanut maailmassa eniten eripuraa ja sotia.



Minua suorastaan v******a tällaiset ihmiset jotka luuulevat olevansa erikoisasemassa muihin nähden. Heidän jumalansa on todellinen sontiainen joka kaitsee itsekkäitten ihmisten tarkoitusperiä.



Esim. kristityt naukuvat näistä vainoista, mutta eivät tiedä mitä todellinen vaino on. Vaino on sitä kun juutalaisia tapettiin keskitysleireissä. Kristityt ja erikoisesti kirkko ei eväänsä lotkauttaneet. Ja tiedämme että jos kirkko ei olisi antanut siunasta tälle tappamiselle tämä kansan joukkomurha olisi vältetty.

Noita jehovia :DD



Muutokset vuoteen 1939 mennessä

1921 - Rokotukset kiellettiin

1927 - "Uskollinen ja Ymmärtäväinen Orja" tunnistettiin kristittyjen joukoksi yksilön (Charles T. Russell) sijaan.

1927 - Joulun ja syntymäpäivien vietto kiellettiin

1928 - Gizan pyramidillä ei ole mitään tekemistä Jumalan tarkoituksien kanssa. (Russellin vuosilaskelmat perustuivat pyramidin käytävien mittoihin)

1929 - Roomalaiskirjeen 13:1 Suurvaltiaat ovat Jehova Jumala ja Jeesus Kristus

1930 Kaikki Russelin aikalaskelmat muutettiin

Jeesuksen toisen tulemisen alku siirrettiin vuodesta 1874 vuoteen 1914

Jeesuksen kruunaaminen taivaalliseksi kuninkaaksi siirrettiin vuodesta 1878 vuoteen 1914

"Jeesuksen Morsiusluokan" ylösnousemus siirrettiin vuodesta 1878 vuoteen 1918

Viimeisten päivien alkamisvuosi siirrettiin vuodesta 1799 vuoteen 1914

Maailmanloppu siirrettiin vuodesta 1914 "sukupolvi" oppiin, joka muuttui muutamia kertoja.

1931 - Nimi "Jehovan todistajat" otettiin käyttöön

1932 - Profeettojen paluu kristillisiin seurakuntiin, eikä lihallisiin juutalaisiin

1935 - Suuren joukon tunnistaminen Ilmestyskirjan luvusta 7

1936 - Ristin käyttö uskonnollisena symbolina kiellettiin

1938 - Ehtoollisleipä ja viini tunnistettiin Kristuksen ruumiin ja veren symboleiksi 144 000 taivaallisen toivon omaaville.

1939 - Täysin puolueettomia "maailmallisissa toimissa



Suurimmat muutokset opeissa 1940-luvulta nykypäivään

1944 - Erottamiskäytäntö (tätä harjoitettiin joitakin vuosia aikaisemminkin)

1945 - Verensiirrot ja kaikkien verestä erotettujen osien käyttö kiellettiin (tarkistettu näkemys jo aikaisemmin olleesta kannasta)

1952 - Rokotteet sallittiin. Verioppi ei koske rokotuksia. (Jotkut todistajat ottivat rokotuksia jo 2. maailmansodan aikana.) Vartiotorni 15.12.1952 (englanniksi).

1954 - Jeesusta ei enää palvota

1956 - Ehtoollisleipä ja viini tunnistettiin Kristuksen ruumiiksi ja vereksi. (palautus edelliseen kantaan)

1962 - Roomalaiskirjeen 13:1 ylivallat tunnistettiin maallisiksi hallituksiksi. [1]

1966 - 144 000 :n voidellun, jotka omaavat taivaallisen kutsumuksen, kerääminen päättyi vuonna 1935.[2]

1967 - Elinsiirrot kiellettiin ihmissyöntinä. [3]

1973 - Tupakan polttaminen kiellettiin [4]

1980 - Elinsiirrot sallittiin [5]

1993 - Neuvostoliitto ei ole enää Danielin kirjan Pohjoisen kuningas eikä uutta kuningasta ole tunnistettu [6]

1995 - Sukupolvioppi poistettiin. Maailmanlopulla ei ole mitään tekemistä vuoden 1914 sukupolven kanssa. [7]

1996 - Siviilipalvelus sallittiin. [8]

2000 - Veren pääkompontenteista erotettujen osien käyttö sallittiin.

2007 - 144 000 :n voidellun, jotka omaavat taivaallisen kutsumuksen, kerääminen ei päättynyt vuonna 1935 eikä vuotta jona se päättyisi, tiedetä.

.Maailmassa tapahtuvat sodat löytyy suoraan raamatusta ja monet ympäristö katastrofit myös. Ja se, että maailmaa ajetaan yhtenäiseen valuuttaan ja yhtenäisen vallan alle. Mikään uskontokunta ei tuo pelastusta vaan se, että uskoo oikeasti Jumalaan ja Jumalan Sanaan.

Suomessa tarvitaan enemmän työvoimaa. No mistä niitä saadaan muualta kuin tiheään asutuista maista. Hyvyyttä on ottaa vastaan nämä ihmiset. Tarjota työ ja asunto. Tilaa riittää kyllä. Katsotaanpa kuinka moni "paha" suomalainen panee vastaan.



Eikä se ole mikään ratkaisu että itse istuu kädet ristissä parempia aikoja ja noutajaa odotellen. Jokaisen on teoin näytettävä hyvyys. Maailma yhdistyy ja kansainvälistyy hurjaa vauhtia. Erilaisuus tulee hyväksyä, eikä kailottaa omaa näkemystään oikeana.



Negatiivisuus on myrkkyä, on mietittävä mitä voisi tehdä asioiden hyväksi ettei jouduttaisi huonompaan suuntaan. Pahuutta /raakuutta on ollut aina ja tulee olemaan. Ihminen on "petoeläin" ja luotu taistelemaan ja pakenemaan selviytyäkseen hengissä. Pahuus on siis osa ihmisyyttä.

Ei se auta että osoittelee toisia sormella. Monet ihmiset ovat pahoja vain siksi koska he ovat kärsineet epäoikeudenmukaisuutta . Pahuuden kierteestä on vaikeaa päästä irti, mutta sen ei pitäisi olla mahdotonta.



Kansat joilla on pitkä sotahistoria ovat todellisen avun tarpeessa. Monet eivät ole koskaa nähneet muuta kuin sotaa. He eivät tiedä mitä rauha on vasta kun heillä on mahdollisuus nähdä muita toimintamalleja.



Viha synnyttää vihaa ja välinpitämättömyys välinpitämättömyyttä.











Voiko maailman meno mennä enään huonompaan suuntaan, pahuutta joka puolella, mutta tämähän on vasta esimakua....tulevasta.

[/quote]

On niin hienoa nähdä, että Jumalan ilmoitus on totisinta totta ja punainen lanka on kulkenut läpi maailmanhistorian.Minun ei tarvitse avata kuin päivän lehti nähdäkseni, että Saatana ja syntiinlankeemus on todellisutta ja siten tiedän myös että Jumala on olemassa, vaikka kaikkiin kysymyksiin ei saakaan vastauksia täällä maan päällä, Jeesus kuoli ristillä maailman syntien puolesta ja voin kaikin voimin tarrautua häneen kun on vaikeata ja rakkaudessa ei ole pelkoa. Välillä saan kaikkien vaikeuksien keskellä ihmeellisen rauhan ja lupauksen siitä, että Jumala pitää minusta ja lähimmistäni huolta. Ja että mitään pahaa ei tapahdu hänen tietämättään.



On ihanaa, kun on turva Jumalassa.

Mutta sitä en usko että kukaan ihminen pystyy sanomaan mikä se oikea Jumala tai uskonto on. Kaikki ovat omasta mielestään oikeassa ja ainoita jotka pelastuvat. Jehovat, lestadiolaiset, muslimit, luterilaiset, katoliset, ortodoksit, muslimit, hindut yms. kaikenmaailman lahkot mistä me ei edes kaikista tiedetä! Parasta on kun kaikki elävät sovussa omien Jumaliensa kanssa eivätkä puutu muitten uskonasioihin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat