Vierailija

Työpaikkoja luodaan vain yksityistämällä kaikki sairaanhoito ja muut kunnalliset alat. Ja kaikki yhteiskunnan tuet poistamalla. Jokainen maksakoon saamistaan palveluista täyden hinnan. Ja käyttäjät maksakoon.

Sivut

Kommentit (42)

lailla noita hoitoja. Tietenkin maksutkin ois eri luokkaa. Rankka juttu, mutta luulen, että huonotuloiset vastustavat aina henkeen ja vereen tätä varmasti joskus voimaan tulevaa mallia, että kaikki maksaa omat kulunsa. Mutta siihen me mennään takuu varmasti ennemmin tai myöhemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuinka monella olisi todellisuudessa varaa maksaa lastensa terveydenhuolto ja opiskelut ja tietysti päälle vielä omat menonsa?

Ei taitaisi olla meidänkään perheessä yhtään lasta...

olisi jotain muuta ja maksaisitpa hyvinkin lastesi hoitomaksut eikä heikkoakaan tekisi vrt. Norjan, Saudi-Arabien yms. sairaanhoitajien palkat

Yhteiskunnan idea on nimenomaan, että siinä on tietynlainen sopimus (tästä on tuhat ja yksi teoriaa jotka eroavat toisistaan) kansalaisen ja valtion välillä. Molemmat antavat ja saavat jotain.Minä kannatan sellaista sopimusta, jossa asioita tasataan kaikkien kesken. On ihan kauhean itsekästä ajatella että kunhan minä pärjään. Minä pärjäänkin niin kauan kuin olen terve, nuori, ei satu mitään yllättävää... jne.

Vierailija:

Lainaus:


Työpaikkoja luodaan vain yksityistämällä kaikki sairaanhoito ja muut kunnalliset alat. Ja kaikki yhteiskunnan tuet poistamalla. Jokainen maksakoon saamistaan palveluista täyden hinnan. Ja käyttäjät maksakoon.
Muista sinäkin käyttää yksityilääkäreitä ja myös laboratoriotutkimuksissa, äläkä hae kelakorvauksia.

heidätkö jättäisit ihan ilman hoitoa, kaatopaikoille keräämään ruokaansa ja asumaan metrotunneleissa kuten Pietarissa?Aikuisten hyysäämistä voisi minunkin puolestani vähentää, mutta lapsista pitää huolehtia (ja sitä kautta aikuisista, että pystyvät huolehtimaan omista lapsistaan...)Sinänsä on totta, että jossain vaiheessa hoitojen saajia pitää alkaa valikoida. Onko järkeä leikata yhteiskunnan varoilla 90-vuotiaalta syöpää, esimerkiksi?

Lapsiperheet kun kuitenkin ovat yhteiskunnan nettosaajia.

Jos noin tosissaan ajattelee, on joko tietämätön tai sitten ERITTÄIN suurituloinen...

Luuletteko te " rikkaat" , että todella mainitsemillanne vuosituloilla kattaisitte TODELLISET kustannukset esim. sairaalan tehohoidosta? Nyt todellakin toivon, ettei kenenkään teidän lapsista joudu tehohoitoon. Kaikki sairaudet/tapaturmat kun ei ole pelkästään ihmisen omissa käsissä. Olette kokemattomia ja keskenkasvuisia ihmisiä!

Kieltämättä houkuttaa ajatus, että nykyinen yli 30%:n verotukseni olisikin jotain ihan muuta. Mutta kun samalla päivähoito-, sairauskulut-, vakuutus- ja koulutuskustannukset hyppäisivät pilviin, niin lopputulos olisi varmaan sama ellei huonompikin..?

Vierailija - 25.10. 14:06 vastaa tähän viestiin (27/44)

Eli ei auta kuin hankkia kunnon työpaikka ja kunnon tulot, jotta pärjää kovenevassa yhteiskunnassamme. Sosiaalipummit ei pitkälle pötki.

alipalkattujen ihmisten terveydenhuoltoa, lastenhoitoa yms. Ja sille joka teiden kunnosta oli huolissaan, ottakaamme käyttöön tietullit, eli käyttäjät maksaa kuten monessa muussakin euroopan maassa. Etelä-Suomen halki venäjälle rahdataan tavaraa ulkomailta ja kulutetaan tieverkkoa raskaan liikenteen voimin, eikö olisi oikein, kun maksaisivat tietullin? Tietulli on ainoa oikea ratkaisu tiestön kunnossapitoon verovarat loppuvat, kun suuret ikäluokat vanhenee.

En mä ainakaan halua katsella pultsareita ja kerjääjiä suurimpien kaupunkien keskustoissa...joo, mutta työssäkäynnin tulisi olla kannustavaa...

pelkkiin ravinteisiin menee 500¿/kk, lääkkeisiin noin 400¿/kk ja sairaalareissujakin on parin viikon välein, välillä myös pitempiä sairaala-aikoja.Haluatko ap että elinsiirrot ruvetaan tekemään yksityisesti isolla rahalla? Siinä vaiheessa rupeaisi uomessakin laiton elinkauppa kukoistamaan... joku rikas voisi sinunkin lapselta varastaa munuaisen, maksan tai keuhkon

Karsisipa evoluutio sitten mokomat perinnöllisistä sairauksista kärsivät. Toivottavasti kukaan lähipiiristäsi ei sairastu, saattaisi päästä itku." Sehän on oma häpee jos ei saa. Kannustaa vanhempia hankkimaan vakuutuksen syntymättömälle lapselleen ja ihmisiä elämään terveemmin."

kun suuret ikäluokat vanhenevat ja kotona istuvia yhteiskunnan tuilla eläviä ihmisiä on yhä enemmän ja enemmän, eivät työssäkäyvät enää pysty heitä elättämään. Se ei yksinkertaisesti ole enää mahdollista. En tiedä miten yhteiskunta ratkaisee tämän ongelman. Aluksi varmastikin pienennetään yhteiskunnan tuet minimiin, palkan verotusprosentti nousee ja lopulta joudutaan ehkä perustamaan vanhoihin kouluihin yms. tilapäisasuntoja ja ruokintapisteitä näille työtätekemättömille ihmisille... :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat