Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Wordin taiturit - miten muokata ylätunniste?

Vierailija

No niin. Ongelma seuraava: haluaisin muokata asiakirjaani ylätunnisteen. Se ei kuitenkaan saisi näkyä esimerkiksi sisällysluettelosivulla. Kansilehdessä ei saisi olla sivunumeroa. Asiakirjaan siis pitäisi kannessa olla erilainen ylätunniste kuin taas varsinaisille tekstisivuilla. Toisella sivulla ei ylätunnistetta ollenkaan.Ilmeisesti tämän toiminnon saa jotenkin linkittämällä ylätunnisteen asiakirjan eri osioihin. En vain tiedä, miten.Yritän etsiä toki wordin omista ohjeistakin, mutta en ole vielä löytänyt. Toivoin kovasti, että joku taituri tulisi täältä vastaan. Yleensä saamani neuvot ovat olleet erinomaisia, kiitos kaikille niihin vastanneille =) Välillä joku on epäillyt että täältä ei löytyisi kuin suunnilleen ohjeita lapsen vaatteiden valintaa, mutta ei se niinkään ole...

Kommentit (3)

View->Header/Footer tai kaksoisnapauta headeria, jolloin pääset editoimaan.File-> Page setupista pääset muuttamaan dokkaria siten että Header on eri ensimmäisellä sivulla.

Ylävalikosta Insert - Break...-Section break types - Next page (uusi osio alkaa seuraavalta sivulta). Tämän jälkeen tuplaklikkaa ylätunnistetta että pääset muokkaamaan sitä, ota pois päältä same as previous nappula (viides oikealta päin). Nyt voit muokata joka osioon erilaisen ylätunnisteen.

Uusimmat

Suosituimmat