Vierailija

Mielipiteitä tarvitsisin. Olen hakenut tyttäreni muuton takia uuteen päiväkotiin. Nyt ilmoitettiin, ettei päiväkotipaikkaa pystytä tarjoamaan, vaan perhepäivähoitopaikka. Hoidossa olisi 2 x 1.v ja 1 x 2.v lapsi + 3.v tyttäreni.

Tyttäreni on ollut 2,5 vuotiaaksi asti perhepäivähoidossa ja nyt 7kk päiväkodissa ja päiväkodista kokemukset on ollut paremmat. On oppinut valtavasti uusia asioita ja käytöstapoja. Toisten huomioimista ja odottamista. Lisäksi tullut sitten huonona nämä lällättelyt ja pyllyjutut...

Mietin vaan, että onko " seura" vähän nuorta ja rupeaako tyttäreni päällepäsmäriksi. Ja onko askarteluiden ja muiden opittavien asioiden taso enemmänkin nuorempien tasoa. Tytärtäni luullaan aina vanhemmaksi kuin on ja hän osaa paljon asioita ikäisekseen.

Vaihtoehtona olisi pitää vanha päiväkoti ja kuluttaa aamuin illoin matkoihin tunti...

Kommentit (3)

oma poika perhepäivähoidossa. Viihtyy tosi hyvin ja siellä askartelut tekee jokainen sen mukaan mitä osaa. Eli vaikeampia juttuja niille jotka osaa enemmän ja helpompia niille jotka ei vielä niin paljon osaa (omani kuuluu tähän jälkimmäiseen osuuteen leikkaamisessa, 3,5v poika)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat