Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tervehdys kaikille. Haluaisin tiedustella kuinka paljon voi 4 1/2 kk:n ikäiselle vauvalle antaa soseita päivässä. Meidän poika on niitä kova syömään ja hirvittää että annan sille liikaa...! Pari kertaa päivässä annan hedelmäsoseita ja pari kertaa kasvissoseita. Lisäksi saa illalla vellipullon nukkumaan mennessä. Määrä ei tosin soseissa vielä ole kuin pari ruokalusikallista, vaikka söisi enemmänkin.

Kommentit (2)

Kyselin neuvolassa samaa, koska tuntuu että poika 5kk syö hurjia määriä sosetta. Annan 2xpäivässä kasvispitoista sosetta ja nyt pikkuhiljaa aamuin illoin puuroa hedelmä/marjasoseen kera. Neuvolasta sanottiin että tämän ikäinen kun syö kaksi kertaa sosetta päivässä eli lounas ja päivällinen niin kerralla korkeintaan pieni pilttipurkillinen. Lisäksi siis puuroa tai velliä aamuin illoin. Siinäkin suosittelivat puuroa koska se on täyttävämpää. Nämä ovat tietysti lapsi kohtaisia juttuja ja varmasti kaikki äidit oppivat huomaamaan omasta lapsestaan koska hän on kylläinen.

itse annoin ainakin ihan reiluja annoksia (niin paljon kun poika söi, mutten yli pientä pilttipurkillista) kun poika oli noin 3 päivää maistellut pieniä annoksia (ruokalusikallisia) uutta ruokaa.

Sekavaa... mutta toivottavasti oli jotain apua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat