Mikä keittiö paras/hyvä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Auttakaa keittiön valinnassa! Puustelli, Petra vai mikä? Onko kellään kokemuksia, hyviä sekä huonoja?!Kiitos

Kommentit (6)

Vierailija

Meillä ollut Puustellin keittiö kohta vuoden ja ERITTÄIN tyytyväisiä ollaan oltu. Mitään ei tarvinnut reklamoida ja kaikki tavarat tuli lähetyksessä oikein.

Vierailija

Kannattaa harkita myös pikkufirmoja; esim. puusepänliikkeitä. Ollaan tehty kaksi keittiöremonttia ja käytetty molemmissa samaa perheyritystä. Ainakin tämä kyseinen firma hommaa tarvikkeensa samalta valmistajalta, kuin Puustellit, Parmat yms. ja hintapuoli tuli halvemmaksi kuin jos oltaisiin näiltä isoilta firmoilta tilattu keittiö. Kummassakaan keittiössä ei ole ollut valittamista työnjäljen suhteen. Tarkkana pitää kuitenkin olla firman valinnassa. Meillä kävi sinänsä hyvin, että saatiin huippusuositukset kaverilta, joka tuntee kyseisen keittiösepän. Eikä ole tarvinnut valintaa katua. (Toivottavasti ei tarvitsekkaan - keittiö on ollut käytössä vasta n. kuukauden...)

Vierailija

Meillä oli ongelmia a la carten kanssa - tosi monessa kaapissa oli virheitä, keittiön teko myöhästyi kun piti palautella ja vaihdella kaappeja.

Vierailija

Juoksentelin itse kuukauden eri keittiöliikkeissä. Hinta haitarista tuli melkoinen. Sama keittiö kun tuli kalleimmalla Puustellilla maksamaan 15 tuhatta ja halvimmalla ns. keittiötukulla 8 tuhatta. Toki puustellia voi kehua hyvästä takuusta ainakin. Tokihan 10v on hyvä takuu aika. Voinee kuitenkin kysyä, että mistä siinä vaiheessa voi enää takuuta pyytää, ilman että he vastaavat vian johtuvan normaalista kulumisesta? Toisaalta en itse vakuuttunut siitäkään keittiötukun toiminnasta, sillä tokihan tuotteella täytyy olla jonkinlainen takuu. Eikä niin, että toimittajan takuu päättyy siihen, kun kannat kaapit autoosi.Itse päädyin Keittiöjättiin. Hinta oli toiseksi halvin ja takuutakin löytyi markkinoiden toiseksi eniten 6v. Tähän asti ei ole mitään valittamisen aihetta ollut.Sen ainakin totesin, että keittiöpalveluita kannattaa todellakin kilpailuttaa. Ja ennen kaikkea kannattaa miettiä, että minkälaisen kaapin sitä todella haluaa ja mitä sinne kaappiin sisälle.Vierailija

Meillä meni kaikki A la Carten kanssa nappiin ja ei ole mitään valittamista... Luulenpa, että jokaikisestä firmasta löytyy huonoja ja hyviä kokemuksia - se on loppupelissä tuurista kiinni miten omalla kohdalla käy. Itse kävimme muistaakseni 5-6 eri firmaa läpi ja päädyimme tilaamaan kaikki kodin kiinteät kalusteet Espoon keittiömaailman kautta. Meillä oli ihan huippumyyjä, joka ymmärsi tarpeemme eikä tuputtanut väkisin esim. keittiöön sellaisia yksityiskohtia (mm. avohyllyköt, matalat yläkaapit) joista jo heti alkuun kieltäydyimme. Toisin oli esim. Puustellin myyjän kanssa joka ärsyttävästi jaksoi jankata " kuinka hyvännäköinen tässä kohtaa olisi avohyllykkö..."

Vierailija

Materiaaleissa tuskin on eroja, koska ovet ja mekanismist ym. tulevat usein samoilta toimittajilta kuitenkin. Me turvaudumme tuttuun puusepänliikkeeseen, jolloin tiedän että ei tule mitään hankaluuksia toimituksissa ja laatu on taattu. Lisäksi on vähän liikkumavaraa mitoissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat