Vierailija

Mun makaroonilaatikosta tulee aina vetistä tai mautonta, antakaa mulle kunnon ohje!!!

Kommentit (7)

Pataan heitetään keitetyt makaronit, ananaskuutioita tai murskaa, tummaa soijarouhetta, hernemaissipaprikaa (tai vastaavaa) ja juustoa. Sekaan kermaviiliä. Päälle halutessaan tomaattiviipaleita.

Ruskista jauhelihaa (n.400g) ja sipulia jos haluat.

Kuumnna litra lihalientäja sulata siihen paketti sulatejuustoa (koskenlaskija,makusi mukaan maustamaton,paprika tai viherpippuri.



Laita vuokaan pussillinen raakoja makaroneja ja ruskistettu jauheliha. Kaada päälle lihaliemi-juustoseos.



paista ja maista.

Herramunje, kun tuli hyvää!



Yleensä olen pitänyt 200 asteessa ja on kuivunut liikaa, ainakin meidän uunissa.



Myös Ruokalan kokki suositteli pataruoille alle 200 astetta. : )

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat