Katsotaanko firmoissa avoimia hakemuksia, joita heille on jätetty?

Vierailija

Aiemmin oli viestiketju, jossa mietittiin erilaisten cv-palvelujen toimivuutta. Eli melkein samasta aiheesta: jos jätän johonkin firmaan avoimen hakemuksen, lukeekohan sitä kukaan? Kuvittelisin, että jos niitä on heillä siellä paljon, helposti sitä vain laittaa ilmon johonkin eikä rupea kahlaamaan läpi hirveää määrää avoimia hakemuksia.Olisiko jollain kokemusta tai tietoa?

Kommentit (3)

Mun äittäri sijainen otettiin avoimen hakemuksen perusteella. Pieni firma ja rekrytointi olisi maksanut ja kun kerta oli sopivan tuntuinen avoin hakemus tullut meille, kutsuttiin neitokainen haastatteluun. Raportointia ja sen sellaista vaativampaa hoidan kotoa käsin, mutta muuten kuulemma sijaiseni pärjää ihan hyvin.

Meille on tullut joitakin avoimia hakemuksia, aika pieni yritys ollaan. Yksi poika kutsuttiin haastatteluun avoimen sähköpostiviestin perusteella, kun sattui juuri sopivaan saumaan. Ei kyllä sitten työllistynyt.Aina kannattaa olla aktiivinen! Maksaa vain vaivan ja koskaanhan ei voi tietää jos juuri sinun hakemuksesi tulee oikeaan aikaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat