Vierailija

Britketti on kantavana Nikille, joka on taas edelleen retkussa Rookeen, joka on juuri mennyt taas naimisiin Eerikin kanssa, jotta Britketti voisi olla onnellinen. Teilori (uudelleen henkiin herännyt ja ihmeellisesti huulensa pullistanut) ja Ritke on menossa avioliittoneuvojalle, koska Ritke myös kuolaa Rooken ja yhteisen lapsen perään, mutta on vannonut Teilorille uskollisuutta. Tepaniina on kerrassaan raivona.Laskelmieni mukaan Rooke on nyt uskonut avioliiton ikuisuuteen 8-9 kertaa.

Kommentit (7)

Miten ihmeessä Taylor, sairaalassa vammoihinsa kuollut, voi taas herätä henkiin? Ja miksei se muka tullut aiemmin traumatisoituneen perheensä ja ikävöivien lastensa luokse? Jos se on taas joku " olin prinsessana lähi-idässä ja multa oli m ennyt muisti" -juttu niin en kestä.Aika sitkeitä noi Ridgen perheen naisihmiset. Caroline, vaimo nro 1 kuoli, mutta sitten sen identtinen kaksoissisko ilmaantui sekoittamaan pakkaa. taylor kuoli kerran lentoonnettomuudessa, mutta olikin sitten muistinsa menettääneenä prinsessana. Toista kaksosista jo kerran pidettiin kuolleena (hai söi), mutta se olikin sitten vaan kidnapattu ja lavastettu koko juttu.Ihme, ettei niillä lapsilla ole jo vakavia mielentervysongelmia...

oli kuulemma rinssi Omar kaipaillu Teiloria (Taylor nro 3:lle) haaremiinsa ja lavasti sen peijaiset. Teilori karkasi rinssiltä. Ritke (Ridge) heivasi Rooken sitten, kun ei niitten liitto ollunna pätevä. Ritke se on surkean häilyväinen otus, mie en tajua mittee ne sen perrään kuolaavatten.Niin Tuomas (Thomas) suunnittelloo rättilöitä Sallille (Sally) ja on naemisissa jonkun maahanmuuttajan kansa, ja Teilori (Taylor) yrittääpi tuhota sen liiton väettämällä että se on valetta ihan kaekki tyynni. Jakki (Jaqueline) ja Massi (Massimo) on lyöneet hynttyyt erilleen jo aekaa sitte ja Jakki uneksiipi Eerikistä.Hauskoo päevänjatkova. Virastokielisen käännöksen voitte pyytää valtioneuvostosta.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat