jos ulosotossa olleet saatavat palautuneet varattomuuden takia, voiko ulosottovirasto silti viela ulosmitata veronpalautukset? Tietaisko jo...

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

Mutta kun ulosotossa ei enää ole ns. maksuja kun ne on palautettu velkojille varattomuuden takia. Nyt sitten maksan velkojille suoraan. Että meneekö ne palautukset sitten suoraan vieläkin maksuihin.

Vierailija

Juuri tätä tarkoitin. eli nyt veronpalautukset tulisi suoraan itselle, koska olen tehnyt uuden maksusuunnitelman velkojan kanssa ja maksan siis suoraan velkojalle en ulosottoon.Selitinköhän liian vaikeasti?

Vierailija

Toisaalta samahan tuo vaikka olisivat menneet suoraan kun niin vähän velkaa enää jäljellä että veronpalautuksilla saan ne maksettu.pääsee vihdoin ja viimein irti tästä velkahelvetistä...Ap

Vierailija

Ulosottomies ottaa kaikki veronpautukset suoraan :( Onneksi meillä ei ole enää mitään ulosotossa, vaan saamme nykyisin pitää palautukset itse.

Vierailija

niin eivät ulosmittaa veronpalautuksia, paitsi tietysti jos velkoja laittaa heti takaisin ulosottoon, eikä yritäkään itse periä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat