Mistä tämä loputon katkeruus kotiäitejä vastaan johtuu????

Vierailija

Sivut

Kommentit (41)

asian sanoi. Minä olin hoitovapaalla 3 vuotta. Pystymme ystävän kanssa asioista puhumaan, myös näistä asioista. Miksi täytyy joka asioista aina kiistellä?

lapsi saa olla kotihoidossa 3-vuotiaaksi mutta siihen pitäis jonkun lapsiasiamiehen puuttua kun viedään 9 kk vanhat vauvat hoitoon. Jos ei lapsiansa pysty hoitaan kotona siihen asti kunnes täyttävät 3 niin tarvii mennä peilin eteen kattoon miltä se syyllinen näyttää.

Sanoo hän, jonka mies opiskelee ja itse on kotihoidontuella.



Ihan hyvin ollaan pärjätty; hyvä vuokra-asunto, auto jne. Eikä tarvi ruoasta pihistellä. Tosin emme tupakoi tai käy baareissa.

Vierailija:

Lainaus:


Toiset jaksaa olla kotona ja toiset ei. Ihmiset on erilaisia. Toiset on enempi lapsirakkaita kuin toiset. Ei se rahasta ole kiinni. Maksaahan se hoitopaikkakin??

T. Yksi tyytyväinen kotiäiti, joka ei raski edes 3-vuotiasta tarhaan laittaa




sehän lähinnä oli vain huvittava summaus erinnäisistä kotiäitien mielipiteistä ja ominaisuuksista, jotka jutun kirjoittaja oli ilmeisestikin tältä sivustolta haalinut kokoon. Hiukan kärjistetty kirjoitus tosin, mutta en mä usko että teki sen katkeruuttaan. Ehkä vain osoittaakseen kuinka hassuja jotkut kotiäidit Vauva-palstan keskusteluiden perusteella hänen mielestään on.

Meidän ikäluokasta suurin osa on viety ihan pienenä hoitoon eikä meistä tämän ongelmaisempia ihmisiä ole tullut. Taidat nyt hiukan liioitella tuota juttua! Oletko miettinyt sitä, että aikoinaan neuvola antoi tiukat ohjeet että vauvaa saa/pitää imettää 4 tunnin välein. Nykyään suositukset on ihan toiset. Olisit siihen aikaan varmasti ollut yhtä suurella uholla puolustamassa tuotakin 4 tunnin imetysohjetta kuin nyt näitä joidenkin psykologien kirjoituksia!!

Etpä anna itsestäsikään kovin suvaitsevaista kuvaa...

Turha yleistää kaikkia asioita koskemaan niinkin suurta joukkoa, mikä kotiäidit ovat.

Imettäjätkin jää kakkoseksi. Eipä ole vaikea arvata, millainen minäminä-sukupolvi meidän lapsistamme kasvaa, kun kotoa oppivat tämän asenteen äideiltään. Paskat suvaitsevaisuudesta ja kärkkäästi vaan tuomitsemaan kaikkien muiden valinnat!



Ja maailma pelastuu...

ja kun tätä palstaa lukee, niin kyllä vaan monet kotiäidit vaikuttaa mustavalkoisilta ja kouluttamattomilta ihmisiltä, joilla on todella kapea elämä. Ja kun täällä juuri työssäkäyvä äiti on sama kuin lapsensa hylännyt, rahaa enemmän kuin lapsiaan muka arvostava, niin osaatteko YHTÄÄN kuvitella, että miksi työssäkäyvätkin äidit alkavat puolustella omia valintojaan. Vaikkei kenenkää todella tarvitsisi puolustella, vaan tehdä niin kuin parhaaksi näkee.



Me maksamme 1500-2000 e laskuja joka kuukausi, ja vaikka hoitovapaalla pärjätäänkin niin, ei tuota rahan aiheuttamaa hermojen kiristystä kovin kauaa jaksa. Emme halua jättää lainojamme maksamatta useaksi vuodeksi, emmekä toisaalta halua asua missään rupusessa pikku vuokrakaksiossakaan.



t. ei-marttyyrikotiäiti, joka ON akateemisesti koulutettu ja omaa muitakin mielenkiinnon kohteita kuin vaippamerkit ja lapset

kuitenkin tukea ja näin ollen arvostaa enemmän myös yhteiskunnan tasolta. Kyllä yhteiskunta saisi sen moninkertaisena takaisin myöhemmin, ku lapsia hoidettaisiin ekat vuodet kotona.



MLL teettämän tutkimuksen mukaan, alle 3-vuotiaat eivät ole vielä kypsiä ryhmäkasvatukseen, vaan tarvitsevat vielä täysin yksilöohjausta. Ja parhaitenhan yksilöohjaus toteutuu kotona oman vanhemman hoidossa.

Vierailija:

Lainaus:


työpaikka tärkeämpi kuin omat lapset



työkaverit/aikuiset ihmiset tärkeämpiä kuin omat lapset



tylsistyminen kotona



raha tärkeämpi kuin omat lapset



kaikesta tästä johtuva huonommuudentunne kotiäiteihin verrattuna




jokainen joka on tätä palstaa vähänkin aikaa seurannut voi päätellä MIKSI KOTIÄITEJÄ HAUKUTAAN. Lukekaa niitä kotiäitien kirjoituksia (myös tässä ketjussa ) niin ei AP:n tarvitse enää ihmetellä

Eiköhän me kaikki olla yhtä mustavalkoisia, ei sitä avarakatseisuutta löydy töissäkäyviltäkään muuta kuin toisia työssäkäyviä kohtaan. Yhtä typeriä kommentteja teiltäkin tulee jatkuvasti.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat