Nightwish-Tuomas on itse se rahanahne mulkku!

Vierailija


Nyt sitten selvisi tämäkin.Itse omistaa oikeudet bändiin ja bändin musaan ja Tarjalle ei ole herunut mitään.Ansaitsi viime vuonna pääomatuloja yli 200 000 euroa ja Tarjan tulot olivat 31 000.Ei ihme, jos on bändin sisällä skismaa.Vitun kusipää Tuomas. Varmaan on joku sadistikin, kun nöyryyttää Tarjaa julkisesti.Toivon Nightwishille paskaista loppua.

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Tuomas Holopainen on mies bändin laulujen takana, hän sanoittaa ja säveltää ne joten on vain oikeus ja kohtuus että hän niistä parhaimmat rahat kääriikiin, perkele OMASTA työstään!!!!

Tarja on narttu joka ei edes harjoitukseen voi mennä ja se kertoo siitä anisesta melkein kaiken plus se että hän kiskoo nettisivuillaan AVAIMENPERÄSTÄ 80¿ !!!!!!!!!!!! SE on ahneutta jos mikä!

Vierailija

ovatko sattumoisin juuri siltä vuodelta, jolloin Nightwish piti taukoa? Nehän piti piiitkän tauon ennen Oncea.

Eli tienasiko Tarja tuon 30 donaa ihan opiskelujensa lomassa ilman että heitti yhtään Nightwish keikkaa?

Vierailija


Ja olette mukanaan hänen kuorossaan haukkumassa Tarjaa diivaksi ja ahneeksi.Kuitenkin Tuomas oli se ahne ja Nightwish olisi pelkkä varjo vain ilman Tarjaa. Tarja oli se yhtyeen valovoimaisin tähti.Puhdasta hyväksikäyttöä. Sympatiani on Tarjan puolella.

Vierailija

Hän kertoi, että kun he lähettivät Tarjalle viestin ja kysymyksiä suomeksi, vastaus niihin tuli englanniksi Marcelon kirjoittamana.

Vierailija

Tarja oli kohtuuttomalla sopimuksella liikkeellä eikä saanut oikeudenmukaista palkkiota keikoistaan.Tarjan tulothan muodostuivat pääasiassa nettisivujen tuotosta, korumyynnistä ja sen sellaisesta.Outoa, että maailmanluokan yhtyeen jäsen saa palkkionsa etupäässä jostain nettisivuista.Huonosti maksoivat Nightwishin pojat Tarjalle ja rikastuivat Tarjan kustannuksella.

Vierailija

09.04.2002

Nightwish jää tulevan kolmekuukautisen " Century Child World Tour 2002" -kiertueensa jälkeen tauolle, jonka pituus on vähintään yksi vuosi. Syynä taukoon ovat solisti Tarja Turusen oopperaopinnot Saksassa. Keikkatauko on täysin normaalia isommilla yhtyeillä, kysymys ei siis ole Nightwishin hajoamisesta. Uutinen ei siis ole elämää suurempi, vaan vain normaalia elämää. Ja viimeistään nyt siis kaikkien yhtyeen fanien on syytä hakeutua kesän keikoille, koska seuraaviin keikkoihin menee aikaa aimo tovi.24.10.2002

Nightwish soittaa viimeiset kaksi " Century Child" World Tour keikkaa Saksassa 11.01.2003 Oberhausen König-Pilsener-Arenalla ja 12.01.2003 Munchenin Colosseumilla. Näiden keikkojen jälkeen seuraavat mahdolliset keikat ovat kesän / syksyn 2003 festivaalikeikat11.03.2003

Jukka ja hänen avovaimonsa Satu saivat esikoisensa 11.3.2003 kello 5.20. Pian syntymänsä jälkeen lapsi todettiin tytöksi. Jukan mukaan monet asiat puhuvat tämän puolesta, kuten vauvan erittäin lumoava ja naisellinen itku. =) Tytön nimi on Luna, hän painoi syntyessään 3545g ja oli 52 cm pitkä.01.04.2003

Kauan odotettu tieto siitä, missä Nightwish heittää kesän ainoan kotimaan keikkansa, julkaistiin vihdoin. Keikkapaikka on vuoden suurimmaksi kotimaan festariksi kohoava RMJ 2003 ja Nightwish heittää keikkansa 20. kesäkuuta!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat