Nightwish-Tuomas on itse se rahanahne mulkku!

Vierailija


Nyt sitten selvisi tämäkin.Itse omistaa oikeudet bändiin ja bändin musaan ja Tarjalle ei ole herunut mitään.Ansaitsi viime vuonna pääomatuloja yli 200 000 euroa ja Tarjan tulot olivat 31 000.Ei ihme, jos on bändin sisällä skismaa.Vitun kusipää Tuomas. Varmaan on joku sadistikin, kun nöyryyttää Tarjaa julkisesti.Toivon Nightwishille paskaista loppua.

Sivut

Kommentit (42)

Tuomas Holopainen on mies bändin laulujen takana, hän sanoittaa ja säveltää ne joten on vain oikeus ja kohtuus että hän niistä parhaimmat rahat kääriikiin, perkele OMASTA työstään!!!!

Tarja on narttu joka ei edes harjoitukseen voi mennä ja se kertoo siitä anisesta melkein kaiken plus se että hän kiskoo nettisivuillaan AVAIMENPERÄSTÄ 80¿ !!!!!!!!!!!! SE on ahneutta jos mikä!

ovatko sattumoisin juuri siltä vuodelta, jolloin Nightwish piti taukoa? Nehän piti piiitkän tauon ennen Oncea.

Eli tienasiko Tarja tuon 30 donaa ihan opiskelujensa lomassa ilman että heitti yhtään Nightwish keikkaa?


Ja olette mukanaan hänen kuorossaan haukkumassa Tarjaa diivaksi ja ahneeksi.Kuitenkin Tuomas oli se ahne ja Nightwish olisi pelkkä varjo vain ilman Tarjaa. Tarja oli se yhtyeen valovoimaisin tähti.Puhdasta hyväksikäyttöä. Sympatiani on Tarjan puolella.

Tarja oli kohtuuttomalla sopimuksella liikkeellä eikä saanut oikeudenmukaista palkkiota keikoistaan.Tarjan tulothan muodostuivat pääasiassa nettisivujen tuotosta, korumyynnistä ja sen sellaisesta.Outoa, että maailmanluokan yhtyeen jäsen saa palkkionsa etupäässä jostain nettisivuista.Huonosti maksoivat Nightwishin pojat Tarjalle ja rikastuivat Tarjan kustannuksella.

09.04.2002

Nightwish jää tulevan kolmekuukautisen " Century Child World Tour 2002" -kiertueensa jälkeen tauolle, jonka pituus on vähintään yksi vuosi. Syynä taukoon ovat solisti Tarja Turusen oopperaopinnot Saksassa. Keikkatauko on täysin normaalia isommilla yhtyeillä, kysymys ei siis ole Nightwishin hajoamisesta. Uutinen ei siis ole elämää suurempi, vaan vain normaalia elämää. Ja viimeistään nyt siis kaikkien yhtyeen fanien on syytä hakeutua kesän keikoille, koska seuraaviin keikkoihin menee aikaa aimo tovi.24.10.2002

Nightwish soittaa viimeiset kaksi " Century Child" World Tour keikkaa Saksassa 11.01.2003 Oberhausen König-Pilsener-Arenalla ja 12.01.2003 Munchenin Colosseumilla. Näiden keikkojen jälkeen seuraavat mahdolliset keikat ovat kesän / syksyn 2003 festivaalikeikat11.03.2003

Jukka ja hänen avovaimonsa Satu saivat esikoisensa 11.3.2003 kello 5.20. Pian syntymänsä jälkeen lapsi todettiin tytöksi. Jukan mukaan monet asiat puhuvat tämän puolesta, kuten vauvan erittäin lumoava ja naisellinen itku. =) Tytön nimi on Luna, hän painoi syntyessään 3545g ja oli 52 cm pitkä.01.04.2003

Kauan odotettu tieto siitä, missä Nightwish heittää kesän ainoan kotimaan keikkansa, julkaistiin vihdoin. Keikkapaikka on vuoden suurimmaksi kotimaan festariksi kohoava RMJ 2003 ja Nightwish heittää keikkansa 20. kesäkuuta!

Tarjan muu elintaso kyllä kertoo, ettei hänen ole tarvinnut köyhyysrajalla edellä.

Tuomas ei mitään isoja rahoja kääri, hän ottaa joka kerta riskin maksaessaan musavideoiden teot ym. Ei se ilmaista hommaa ole.


Ai että Tuomas ei ole rahan perään ja muuten vain nettoaa satoja tuhansia.Rahasta tässä on ollut kyse. Miten se lentokoneella matkustaminen taas liittyy yhtään mitenkään? Meinaatko, että Tarjan olisi pitänyt tosiaan kulkea bussilla muun bändin kanssa maailman ympäri ja katsella rällääviä ja juopottelevia Nightwish-tyyppejä. Nehän kuulemma tekevät kännissä biisinsäkin. Kuka nainen sellaista örvellystä jaksaa loputtomiin katsoa, en minä ainakaan.Tästä huolimatta olisi ollut kohtuullista, että myös Tarja olisi saanut osan tuotosta, mutta ei vain saanut, vaikka oli sentään bändin valovoimainen keulakuva.Niin se vaan on, että Tarja oli tähti ja muut bändin jäsenet skeidaa.

Eikös se joka tekee biisit saa ne tekijänoikeuspalkkiot, eikös se ole ihan luonnollista...Eikös Tarjalle ole tarjottu mahdollisuutta osallistua sovitukseen ym muttei ole halunnut....Älä jauha PASKAA!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat