Seuraa 

Olis kiva jos joku osais auttaa; kummitytöille pitäis jotain keksiä, mutta mitä?

Vaatteet ei koskaan satu oikeanlaisia, koruja on vaikka kuinka paljon ja leluja tuskin enää tarvitsevat.

Kirjojakin heillä on aikalailla.Eli kaikkea on,mutta jotain pitäis vaan ostaa..Kiitos sinulle jos viitsisit vinkata jotain kivaa!!=)

Kommentit (8)

Tuollainen huvittelupäivä olisi sellainen lahja, jota vanhemmatkin arvostavat, ja juuri tuollaisista hetkistä yhdessä kummin kanssa jää lapselle ihania muistoja. Eikä sen tarvise olla mitään kallista ja kamalaa tuhlailua, vaan vaikka talvella pulkkamäkeen tai luistelemaan viemistä, tai jotain muuta sellaista.Ja joulunaikaan jos haluaa antaa kuitenkin jonkun ihan lahjan, on lahjakortit vaikka henkkamaukkaan tosi kivoja, alennusmyynneistä samalla rahalla saa joulun jälkeen jo enemmän kuin ennen joulua.

Ja kun joku sanoi, että on pahasti jokin pielessä, jos tuon ikäiset ei enää leiki, niin itse voin todeta, että kyllä meillä leikit on vaihtunut jo toisenlaiseen kiinnostukseen asioista: harrastukset, cd-levyt, vaatteet, korut, meikit, huoneen sisustus jne. Lelulaatikot löytyvät kolmevuotiaan leikkipaikalta=)

Meidän toiseksi vanhin on jo parina jouluna saanut sellaisen kummiltaan.Itse lahja on joku pieni makeisrasia tms. ja sen mukana on tää " lahjakortti" .Viime jouluna siinä oli jotenkin, että" Tervetuloa kummitädin kanssa huvittelupäivään 12.1.2005.

Tarjolla on (valitse yksi!)

-retki eläinmuseoon

-Heureka-retki

-Lego-show

-Tekniikan museo -retkiTämän jälkeen menemme syömään valitsemaasi paikkaan.Päivän aikana saat myös valita itsellesi joko

-vaatteen

-lelun tai

-kirjanLopuksi menemme yöksi kummitädille ja syömme poppareita ja katsomme jonkun hyvän leffan!"Meidän lapsi on tykännyt ihan älyttömästi tän tyyppisestä lahjasta. Kummitäti on vielä itse perheetön, joten hänen on helppo järkätä tämmöinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuo huvittelupäivä kuulostaa kerrassaan loistavalta!

Täytyy alkaa suunnittelemaan ja nuo askartelujutut on kyllä varmasti myös tosi kivoja!Kiitos!

=)

Meillä tyttö 8v harrastaa ratsastusta ja kovasti toivoo lahjaksi uusia ratsastushousuja ja ennenkaikkea ratsastustunteja! Eli voisiko lahja olla jotain harrastukseen liittyvää?Lisäksi meidän neidin lahjalistalla on toiveina koruja, musiikkia, kirjoja ja tietty jotain leluakin, kuten uusi Bratz-nukke...

että niitä on jo niin paljon.

Kyllähän he leikkivät vielä barbeilla ym, mutta kun niitä tuntuu olevan jo aika lailla.Tätä pikkari-sukat-sukkahousut-linjaa olen joka vuosi toteuttanut, ja nyt ajattelin, että olis kiva keksiä jotain ihan muuta.

Meillä 10 vuotias olisi ilahtunut juuri tuollaisesta " toimintalahjasta" eli yhdessäolosta. Jos se ei itsellesi jostain syystä sovi, ilahtuisi meillä 10 vuotias-korvakoruista

-Muumi-mukista (jos perheen äidinkin mielestä kivoja)

-meikeistä (äiti ei tykkää)

-polkupyörän matkamittarista, polkupyörän korista

-taskulapusta

-musiikista

-Bratzista (joita ei koskaan voi olla liikaa :))

-askarteltarvikkeista (ikkunavärit, Hama-helmet, t-paitatussit plus valkoinen t-paita, puhallustussit)

-Kirjoista isot perusteokset esim. Askartelua keväästä syksyyn yms.

tai laulukirja

-uusi pulkka (näitähän tulee joka vuosi uusia erilaisia)Jos perheessä ei ole Lasten raamattua voisi se olla kummilta hyvä lahja (auttaa kotiläksyissäkin) tai Lasten virsikirja

Että siis miten niin " leluja tuskin enää tarvitsevat" ?Kyllähän sen ikäiset vielä leikkivät - tai ainakin niiden kuuluu leikkiä. Jos eivät leiki, jotain on pielessä.Jos taas tarkoitat sitä, että leluja on jo tarpeeksi, kysy vanhemmilta. Ehkä tytöillä on jotain sellaisia leluja, joihin voi kerätä jatkoa: barbi-, nukkekoti-, lego-akselilla esimerkiksi.Jos ei leluja, niin sitten ehkä pelejä, kirjoja, askartelutarvikkeita, palapelejä...Ja jos ei niitäkään, niin ainakin meidän perheeseen ovat aina tervetulleita kauniit sukkahousut, sukat, käsineet, t-paidat, poolot, pikkarit... Ei kai sellaiset vaatehankinnat voi kovin pahasti mennä pieleen?

Meidän 8v ja 9v tytöt lienevät vähän poikamaisia, mutta perinteisten tyttöjen juttujen ohella toivovat bay bladeja, duel masters-kortteja ja ennen kaikkea rakentelujuttuja esim. legot ja magneettitikut. Laavalamppu olisi myös kiva, tai eläinaiheinen velourpyyhe. Muut heidän toiveensa onkin jo täällä mainittu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat