Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä teette kun koululaisella jää kirja kouluun?

Vierailija

Meillä on jo toinen kerta koulun aloituksen jälkeen kun ekaluokkalaisella jää läksykirja kouluun. Ekalla kerralla saatiin se haettua sieltä, nyt ei onnistu. Miten te muut menettelette tämmöisessä tilanteessa?

Kommentit (6)

Vierailija

Kun läksyt jää tekemättä siksi kun kirja on koulussa, käymme keskustelua asiasta ja jää lapselta menemättä vaikkapa kaverille. Muistaa sitten taas muutaman viikon.

Vierailija

Joten todennäköisesti läksyt jäis tekemättä. Paitsi jos koululainen huomais ennen kun vanhemmat ovat kotona. Voitais hakea kirja kotimatkalla.

Vierailija

Meillä lapset tuovat kaikki kirjat kotiin, josta heillä oli kyseisenä päivänä opetusta. Eli aamulla purkavat reppunsa pulpettiin ja aina tunnin jälkeen kirja sujahtaa reppuun valmiiksi kotimatkaa varten...Tuleepahan varmasti läksyt tehtyä (vaikka sitten etuajassa)...

Vierailija

Itsehän se lapsi joutuu seuraavana päivänä selittämään opelle, miksi läksyt on tekemättä. Kyllä se muisti pikkuhiljaa alkaa paranemaan, ekaluokkalaiselle kaikki on muutenkin uutta, joten en nyt mitään rangaistuksia alkaisi kehittelemään.

Uusimmat

Suosituimmat