Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olemme muuttamassa taloon jonka keittiön ilme ei ole makuni mukainen. Keittiö on tehty reilusti alle kymmenen vuotta sitten. Silmämääräisesti rungot näyttävät hyväkuntoisilta. Pohdin, että olisikohan järkeä vaihtaa vain ovet ja lisätä kaapistoja tarpeen mukaan. Myös tasot tahdon vaihtaa puisiin ja välitilan kaakelit uudet. Selviäisi varmaan huomattavasti pienemmällä summalla kuin koko keittiön uusiminen. Onko kokemusta vastaavanlaisesta?

Kommentit (4)

Kysyimme elegian eustajalta sekä paikallisen keittiötukun edustajalta tarjousta samasta kettiöistä. Hinta erotus oli 2500e!!! keittiötukun hyväksi. Molemmissa tarjouksissa puunsyykuvioiset kalvo-ovet, uudet saranat sekä uudet puukuvioiset laminaattitasot. Keittötukun hintaan sisältyi myös yhden alakaapin muuttaminen 2 laatikoksi. Kannattaa kysellä vähän useammalta firmalta noita hintoja.

me pyysimme kanssa tarjouksen,ja en nyt muista summia mutta olisi tullut maksamaan melkein saman verran kuin uusi kaapisto ovineen.Muuten,jos ei ihan kamalat ne kaappien ovet ole,niin monesti kahvan vaihtokin auttaa uuden ilmeen saamiseksi.Me päädyttiin sitten vain siihen,ja pienellä rahalla tuli tosi hienoa:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

varmasti tulisi halvemmaksi uusia vain sieltä täältä keittiötä, kuin pistää kaikki uusiksi. Minulle viime keväänä jonkun keittiöfirman esittelijä juuri mainosti kuinka edulliseksi tulee uusia keittiökaapeista vain ovet. En nyt millään muista tuota firmaa... E...eellä se alkoi...Kaikenkaikkiaan olen rempoista sitä mieltä, että parempi tehdä aina vain vähän kerrallaan, koska makuni muuttuu aika nopeasti... Joku mitä olisin viime vuonna halunnut keittiööni, ei enää tunnukaan oikealta taloomme. Olisi siis kauheata, jos olisimme pistäneet kaiken uusiksi. Tällähetkellä ajattelen, että en sittenkään halua uusia kaappeja, vaan yritän löytää jostain vanhat ja kunnostan ne. Mutta ennen kuin pääsemme keittiötämme remontoimaan on mieli voinut taas muuttua...

...on varmaan se E:llä alkava firma, jota edellinen vastaaja muisteli. Mulla ei siitä ole mitään kokemusta, Habitaressa vaan tuli moinen vastaan. elega.fi taitaa olla nettiosoite, josta voi tsekata.

Omaakin keittiötä on kyllä tarkoitus jossain vaiheessa tuoreuttaa ja silloin pitää pohtia vaihtoehtona myös pelkkien ovien ja tasojen uusimista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat