1v4kk ja kaatuilu

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Poikani aloitti kävelyn vasta n.1,5 kk sitten ja meno on ehkä vielä vähän " heikkoa" . Mutta nyt on alkanut tuntua, että se kaatuilee/törmäilee todella usein ja aina tietysti lyö päänsä.. siksipä kysynkin kuinka usein teidän taaperonne muksahtelevat kumoon..?

Kommentit (3)

Vierailija

poika on 1v4kk ja on kävellyt jo 5kk, mutta silti muksahtelee aina välillä. Ja useimmiten niin, että joku esine osuu huuleen, ja verta tulee... =( Joskus myös niin, että tippuu sohvalta/sängyltä ja päähän tulee mustelma. Eli ei se lopu ihan heti, täytyy vaan äidin olla silmä tarkkana... ;)

Vierailija

On kävellyt reilut 2kk, mutta aika " huteraa" menoa tuntuu vieläkin olevan, tai sitten on vaan liian vikkelä jaloistaan :) Tää tuntuu niin kovalta meno ja kaatuilutahdilta omaan päähän kun esikoinen vasta aloitteli kävelyn tässä iässä ja on aina ollut tosi varovainen, ei ole tähän päivään mennessä vielä saanut varmaan viidennestäkään niistä mustelmista mitä pikkuveikalla jo on tullut.

Vierailija

Oma tyttö lähti kävelemään vuoden vanhana mutta siinä 1v3kk-1v5kk tuntui, että hän jatkuvasti kaatuili tai törmäili. Aattelin jo että mikä on.Luulen, että he luulevat olevansa parempia motoriselta kehitykseltään siinä iässä ja jalat menee nopeammin kuin aivot antaa käskyn..(heh) mutta se kaatuminen ja törmäily tosiaan loppui.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat