neuvoja sammaksen hoitoon...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Neidillä sammasta suussa ja taitaa haitata jo syömistäkin.

Neuvoja kaivattaisiin...Sitruunaa kävin ostamassa, josko sitä koittaisin.

Kommentit (4)

Vierailija

ja vedellä mutta ei auttanut. Sammasta tuli vain lisää ja nännit olivat kipeinä (neuvolasta väitettiin ettei sammas voi tarttua tisseihin, mutta kyllä se voi). Saatiin sitten Daktarin kuuri ja sen jälkeen ei ole sammasta ollut. Lääke on pahaa ja vauva sai aina kamalan hepulin mutta annoin silti ja hyvä niin kun saatiin sammas sillä pois.

Vierailija

Meille määrättiin sammakseen joku muu lääke kuin Daktarin, meni suht hyvin alas ja oli aika tehokaskin. En nyt vaan muista nimeä...

Vierailija

sulatettuja pakaste puolukoita survon kulhossa lusikalla ja imaisen mehun pieneen ruuttaan ja annan vauvalle mehua jokaisen syötön jälkeen ja samaten sivelen nänninpäihin. Ei kirvele vaikka mulla nänninpäät on hieman kipeät ja haavoilla.

samaa voi kokeilla myös puristetulla sitruunamehulla, tosin sekoitan sitä veteen kun annan vauvalle koska on niin kirpeetä...

neuvolasta sain reseptillä Daktarin suugeeliä sammaksen hoitoon mutta vauva saa joka kerta hepulin kun sitä mönjää yrittää suuhun laittaa...ei voi sietää sitä lainkaan! =( sillä samalla voiteella voi hoitaa myösnänninpäät...monelle riittää joskus ihan pelkkä vauvan suun huuhtelu vedellä imettämisen jälkeen...mutta meillä siitä ei ollut apua!

vauva on nyt 7vkoa ja tätä on nyt jatkunut 4 vkoa...koko ajan en oo kyllähoitanut kun välillä oli parempikin vaihe...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat