Vierailija

Oikeesti oli tosi ällöttävää, kun just tulin kotiin ja lavuaarin yllä vaan pölähti kauhee pilvi pieniä kärpäsiä :-(

Mistä ne tulee ja miten niistä pääsee eroon??

Kommentit (15)

Laita pieneen purkkiin vettä, loraus etikkaa ja muutama tippa astianpesuainetta. Purkki keittiön pöydälle, ja seuraavana aamuna voikin laskea vainajat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitte kattelen että missäs ois eniten ja syöksyn sen imurin letkun (siis se koko kova varsi irti niin pitkälle ku lähtee) kanssa kimppuu:) Tehot täysille ni imasee kivasti ällötykset imuriin! Saalistan niitä loppujaki, vaikka vaikee ne on lennosta siepata ku ei meinaa nähä.En tiiä onko tossa OIKEESTI järkee, mut kyllä ne vähenee. Ne on nii ärsyjä että koitan ihan mitää vaa niitten karkottamiseks. JA toi on ainoo keino millä oon huomannu olevan ees jotain merkitystä.Ei muuta ku meet lahtaamaa:DD7

ja lopetin biojäte-erittelyn toistaiseksi. Kärpäset hävis. Mut anna olla jos jätät yhdenkin omenan tms. pöydälle niin jostain niitä taas tulee.

vie kaikki roskat pois useesti. laita pöydälle kippo johon kanteen pieni reikä, sisälle hunajaa, omenaa, vauvansosetta tms makeaa ja märkää

Ne todellakin liittyy paljon enemmän märkiin viherkasvien ja kukkien ruukkuihin kuin hedelmiin tai biojätteeseen. Meillä on sekä biojäte että hedelmät pöydällä, muttei ole kärpäsiä. Minimoi kukkien kastelu, niin voit olla varma, ettei ole banaanikärpäsiäkään!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat