Ilmavaivoista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mikä voisis auttaa reilu kuukauden ikäiselle vauvalle jolla on kovia ilmavaivoja ja ne haisee todella pahalle, välillä aku myös itkee ennen kun paukku tulee..

Kommentit (5)

Vierailija

ja jos vauva viihtyy vatsallaan vaikka polviesi päällä ja siinä silittelet selkää niin voi helpottaa ilman pääsyä pois mahasta. Muista myös röyhtäyttää ruoan jälkeen ja tarvittaessa myös ruokailun keskellä.

Vierailija

Kun välttelen chiliä (ja muita voimakkaita mausteita) herneitä ja palkokasveja, ja suklaata. Suklaa tosin ei ole niin paha, kuin nuo kaksi edellistä. Kahvista ei ole moksiskaan, mutten silti juo, kun se lakkasi maistumasta synnytyksen jälkeen heti jostain syystä, vaikka kahvikissa olenkin.Lisäksi röyhtäytys keskenkin syötön, kun alkaa kiemurtelu ja sytön jälkeen aina joka tapauksessa (paitsi ihan sydänyöllä tuppaa jäämään loppuröyhtäytykset veks). Puuduttavaa röyhtäytellä useaan otteeseen, mutta pakko. Pystyasennossa ja mahallaan jos itkettää, ja jalkojen pumppausliikkeitä. Ennen syöttöä aina vaipanvaihto, jossa kellitään hetki alasti, tai ainakin vaipatta, ja vauva pääsee pungertamaan kakan helpommin siihen hoitopöydälle kuin tiukkaan vaippaan. Ja muutenkin sylissä kanniskelua aina kun itketyttää kovasti tiheään, pysyy meillä selkeästi rauhallisempana paukuttelusta huolimatta kun on sylissä tai vieressä nukkumassa vähintäänkin.

Vierailija

Meillä auttoi just tuon ikäisenä Cuplaton, kunhan vaan muisti antaa säännöllisesti (myös yöllä, jolloin usein meinasi unohtua). Joillakin on auttaneet myös maitohappobakteerit, mutta eiköhän tuon ikäisillä ole niitä ilmavaivoja, söi bakteereja tai ei. Ja jos imetät, kannattaa kokeilla karsia omasta ruokavaliosta esim. ruisleipä ja suklaa. Niistä tuli ja tulee edelleen ainakin meidän pojalle ilmavaivoja. Joillekin tulee myös kahvista, mutta meillä sitä on sentään voinut juoda, kunhan on pysynyt kohtuudessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat