Oikean kokoinen housuvaippa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä neiti lähestyy taaperoikää, kohta täynnä 1v. Tähän asti on pärjätty Pampers Activ fit-teippivaipoilla, mutta nyt on isi sanonut ettei halua taistella vaipan vaihdon kanssa, vaan ostetaan housuvaippoja.Ongelma on se, että ainakaan Pampersilta ja Liberolta ei löydy sopivaa vaippaa. Neiti on pienikokoinen, hoikka kuin pajunvitsa. Painoa vähän vajaa 9kg.Liberon pienin koko eli 7kg -> on muuten sopiva mutta liian lyhyt, kakka nousee selästä yli. Liberon 10kg ->, tyttö hukkuu vaippaan.

Pampersin koot alkavan 8kg->, sekin on meidän hoikkikselle liian suuri, vaippa falskaa.Onko kellään kokemusta ns. halpisvaipoista? Olisko esim. Muumilla tai Dailylla hyviä vaihtoehtoja tämän kokoiselle lapselle?Suositelkaa, kiitos!

Kommentit (3)

Vierailija

Hei!Meillä tänään tasan 1v tyttö ja muumeja käytetään. Tyttö on todella hoikka (eilen neuvolassa 70cm ja 7,7kg). Kesästä asti on ollut käytössä muumi housuvaipat koko maxi+ eli 7-14kg. ELi kun siihen siirryttiin, typy ei ollut lähelläkään 7 kiloa. Kannattaa siis surutta kokeilla isompaa kokoa. Kyllähän ne sitten joskus on hyvän kokoisia. Muumeista ei ole pahaa sanottavaa. Kertaakaan ei ole falskannut, ei teippivaipat eivätkä housuvaipat. Ovat merkkivaippoihin verrattuna vielä edullisiakin. Ja tehdään Suomessa. Ja valkaistaan myrkyttömämmin kuin Liberot ja Pampersit (esittelijä sitä minulle kerran kaupassa selitti, en enää tarkasti muista, millä mitkäkin valkaistaan, olisko ollut niin, että toiset kloorilla ja Muumit hapella) Siis suosittelen!Vierailija

ja vajaan viikon kokemuksella voin sanoa, että ovat ihan hyviä!

Meillä myös tuo vähän yli 1v on hoikka, etenkin pampersit ovat niin isoja, että kakka tulee puntista...Liberoita meillä käytetään pääasiassa, mutta olen kokeillut noita " halpisvaippojakin" ...Muumit ei meillä istuneet hirveän hyvin, mutta sehän riippuu niin lapsesta!

Nyt käytetään noita Dailyn 8kg- jotakin... ja ainakin vielä on pysynyt pissat ja kakat sisällä!

Tuolla vauvapuolella on joskus kehuttu LIDLin vaippoja, enpä tiedä onko niitä olemassa housuvaippoina... omaa kokemusta kun ei niistä ole!

Vierailija

Meillä on jäljellä jokunen Dailyn housuvaippa (olikohan se koko 8-11 kg tai jotakin) ja niitä kun vertaan Pampersin housuun 5-kokoa (se 12kg ->) niin kyllä Daily on haarasta leveämpi. Korkeutta en nyt pysty kunnolla vertailemaan kun meillä nuo Pampersit ovat tosiaan tuota isompaa kokoa.Malliltaan ihan ok, mutta jotenkin se vaipan materiaali on vähän hassu... kahisee ja täyte paakkuuntuu hassusti kastuessaan. En tykännyt.-minskuliina

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat