ACNielsen kuluttajapaneeli

Vierailija

Meille tuli tänään semmoinen kutsu tähän kyseiseen paneeliin, ja minä gallupeista tykkäävänä tietty täytin jo ilmoittautumislomakkeen. Oletteko olleet mukana? Se on siis semmoinen juttu, että siinä seurataan koko ajan (2 viikon jaksoissa) kaikkea perheen kulutusta. Ajattelin heti jo sitäkin, että on ihan lottovoitto kun joutuu pitämään kirjaa menoistaan, niin sitten niitä varmaan tiedostaakin enemmän. Vaivaahan siitä on tietenkin jonkin verran, mutta olen kyllä innokas lähtemään mukaan.Oletteko olleet mukana tässä tai vastaavissa?

Kommentit (3)

Vierailija

sinne ei voi ilmoittautua, vaan kutsuvat mukaan kun tarvitsevat (ihmisiä lopettanut )tosi jees on, tulee hyviä kiitoslahjoja 2 kertaa vuodessa. mm. marmekon kylpypyyhkeet, savonian aterimet 6:lle, fiskarsia ymlisäksi saa hyvin tietoa mitä kuluttaa mihinkin.kannattaa!!!!!!!!!!!

Vierailija

Meille tuli kanssa tänään se kutsu siihen kuluttajatutkimukseen ja lähetin myös jo lisätietohakemuksen. Onko ketään joka on jo tutkimukseen osallistunut, miten on päiväkirjan pito sujunut, kiinnostais kovasti tietää!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat