Onko sinulla ulkomaalaisia ystäviä tai työkavereita? Minkämaalaisia ja miten tulette toimeen?

Vierailija

meillä naapurissa asuu filipiiniläinen kiva nainen ja töissä on siivoojana yksi eestiläinen jonka kanssa en tule toimeen varmaan ikinä :(

Kommentit (10)

Vierailija

kuuluu ulkomaalaisia Indonesiasta,Filippiineiltä,Britanniasta,Afrikasta,Venäjältä ym. Ja numero 5 tiedoksi,puhun englannin englantia erittäin hyvin,kuinka mahtaa oman lontoonkielen taitosi olla...?

Vierailija

Osa on kivoja, osa ei-niin-kivoja, ihan niinkuin suomalaisissakin. Laheisia tyokavereita on ollut Hollannista, Intiasta, Sveitsista, USAsta, Kiinasta, Englannista, Etela-Afrikasta... Kulttuurierot aiheuttavat joskus sekaannuksia (esimerkiksi se, ettei voi myontaa, ettei ymmartanyt, vaan hymyilee ja nyokyttelee ja sitten tekee ihan eri lailla kuin piti...) ja esimerkiksi huumori on joskus aika erilaista, mutta kylla kaikkien kanssa voi tulla toimeen.

Vierailija

Sitävastoin naapurustomme Suomessa ei ole kansainvälinen eikä minulla juuri ole Suomessa ulkomaalaisia ystäviä. Olemme kuitenkin jatkuvasti yhteydessä ystäviimme Pohjois-Amerikassa, Irlannissa, Saksassa, Kazakstanissa, Venäjällä jne. Suurin ero kulttuurisesti on ollut venäläisten ja kasakkien kanssa, jopa sellaisten, jotka nykyään asuvat Keski-Euroopassa. Heistä näkee selvästi, että ns. länsimaalainen kulttuuri on verrattain uusi asia heille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat