Helvetin nolo kysymys, hävettää kysyä mut......

Vierailija

Olen maailman ainut ihminen joka ei tiedä mikä on keskuspölynimuri!! Siis sen tiedän, kun olen kysynyt kaverilta mitä tarkoittaa ne reijät niiden seinissä ja se on vastannu et " meillä on keskuspölynimuri" mut ei oo selittänyt miten se toimii!!! Mistä niitä saa ostaa ja voiko niitä laittaa kerrostaloasuntoon? Onko se jotenkin niin että ei tarvi imuroida vaan kun laittaa sen päälle niin ne reijät " imee" kaikki roskat lattialta niihin reikiin?

Kiits jos vastaatte asiallisesti. en kehtaa kysyä keneltäkään päin naamaa.

Kommentit (15)

Vierailija

imevä yksikkö on jossain talon rakenteiden sisäälä piilossa, imurin letku laitetaan niihin reikiin jotka on seinissä, ja ihan itte tarttee imuroida:)Ei voi asentaa kerrostaloon, korkeintaan ehkä rivariin luvan varaisena, ja sit omakotitaloon..hauskin provo aikoihin!!

Vierailija

Ja se imurin letku on luonnollisesti pidempi kuin tavallisen imurin letku, että se ylettyy laajemmalle alalle. Letku on erityinen keskuspölynimuriletku.

Vierailija

Seinien sisalla on putket, jotka vie roskat sinne imuriin. Kivaa tuossa on se, ettei tarvitse kuljettaa imuria eika vaihdella pistoketta ja etta on hiljaisempi, kun ainoa aani on ilmavirran ja roskien aani. Huonona puolena on se pitka letku (tai sitten se, etta joutuu vaihtameen letkua eri luukkuihin, etta yltaa koko asunnon kayda lapi)Joissakin laitteissa saa muuten asennettua keittioon lattianrajassa olevan neliskanttisen luukun, johon voi lakaista suoraan

Vierailija

Ei kai niitä roskia ja pölyjä nyt mihinkään reikiin ja seinien väliin voi jättää, vaan jossain on sellainen säiliö, johon ne johdetaan ja joka myös pitää aina joskus tyhjätä!

Ajatelkaa nyt vähän järjellänne! Eihän ne pölyt voi ilmaankaan haihtua!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat